Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βαγγέλης Μαρινάκης: «Δεν θα ξεχαστεί ποτέ» (photo)

Βαγγέλης Μαρινάκης: «Δεν θα ξεχαστεί ποτέ» (photo)
Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου 2020 - 14:09

Παγκόσμιο σοκ, για τον θάνατο του Κόμπι Μπράιαντ. Ενός αθλητή-θρύλου, ο οποίος άφησε το στίγμα του στο μπάσκετ και στον αθλητισμό συνολικά. Ο ηγέτης του Ολυμπιακού, κ. Βαγγέλης Μαρινάκης, δεν θα μπορούσε να μείνει ασυγκίνητος, από την τραγωδία αυτή. Έγραψε, έτσι, το δικό του μήνυμα, στα Social Media, θέλοντας τονίσει ότι ο Κόμπι Μπράιαντ δεν θα ξεχαστεί ποτέ.

Δείτε το μήνυμα του κ. Μαρινάκη: «Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Κόμπε Μπράιαντ για το χαμό του ίδιου και της κόρης του, καθώς και στις οικογένειες όλων των θυμάτων του τραγικού αυτού δυστυχήματος. Ένας αθλητής θρύλος που δεν θα ξεχαστεί ποτέ».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Κόμπε Μπράιαντ για το χαμό του ίδιου και της κόρης του, καθώς και στις οικογένειες όλων των θυμάτων του τραγικού αυτού δυστυχήματος. Ένας αθλητής θρύλος που δεν θα ξεχαστεί ποτέ. / My warmest condolences to Kobe Bryant‘s family for his and his daughter’s tragic loss, as well as to all the victims‘ families of this horrific accident. A legendary athlete, that will never be forgotten. #NeverForgotten #RIP #MambaForever #KobeBryant #RipKobe #Bryant

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Evangelos Marinakis (@evangelos.marinakis) στις

Διαβάστε επίσης