Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Διαφορά ανάμεσα στις ομάδες για Ποντένσε» (audio)

«Διαφορά ανάμεσα στις ομάδες για  Ποντένσε» (audio)
Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου 2020 - 15:56

Θέμα των ημερών στον Ολυμπιακό είναι η υπόθεση του Ντανιέλ Ποντένσε και η μετακίνησή του, ή μη, στο Γουλβς και την Πρέμιερ Λιγκ. Ο Πορτογάλος αναμένει να δει τι μέλλει γενέσθαι, με τον Νίκο Γαβαλά, διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ να τονίζει ότι υπάρχει διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες και ότι δεν υπάρχει θέμα με τον Μέντεζ, μεγαλοατζέντη του Ποντένσε.

Αναλυτικά όσα είπε στον Sport 24 Radio 103,3:

Για το τι ισχύει με την παραχώρηση του Ντανιέλ Ποντένσε στη Γουλβς: «Ο Ολυμπιακός το καλοκαίρι κατέβαλε επτά εκ. ευρώ για να αποκτήσει το 100% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή. Να το τονίσω ξανά: Ο Ολυμπιακός έχει το 100% των δικαιωμάτων του Ποντένσε. Οπότε δεν υπήρχε κανένα θέμα με τον ατζέντη του, τον Μέντες και τα ποσοστά, που όπως γράφτηκε στον Τύπο, ζητούσε.

Η διαφορά που προέκυψε ήταν ανάμεσα στις δύο ομάδες και αφορούσε το ποσό του συμβολαίου. Για το λόγο αυτό σταμάτησαν οι διαπραγματεύσεις για την πώληση του Ποντένσε. Δεν υπήρχε κανένα θέμα με οποιονδήποτε ατζέντη.

Η αίσθηση που υπάρχει είναι ότι ενδεχομένως το μυαλό του ποδοσφαιριστή να βρισκόταν στην Αγγλία, πριν καν υπάρξουν εξελίξεις στο θέμα της μεταγραφής του. Το θέμα του Ποντένσε θα ξεκαθαρίσει άμεσα. Είναι παίκτης του Ολυμπιακού και ο Ολυμπιακός φημίζεται για τις σκληρές διαπραγματεύσεις που αφορούν ποδοσφαιριστές που πρόκειται να πωληθούν. Ήθελα να το ξεκαθαρίσω επειδή ακούγονται και γράφονται πολλά, που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα».

Για το αν η διαφορά ήταν στο συνολικό ποσό ή τον τρόπο καταβολής των χρημάτων: «Θα μου επιτρέψετε να μην μπούμε σε λεπτομέρειες».

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Διαβάστε επίσης