Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νέα παρατυπία για υποβιβασμό από τον ΠΑΟΚ!

Νέα παρατυπία για υποβιβασμό από τον ΠΑΟΚ!
Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου 2020 - 22:05

Δεν έχουν... τελειωμό οι παρατυπίες του ΠΑΟΚ! Μία ακόμα, λοιπόν, ήρθε στη φόρα. Μία ακόμα ήρθε στην επιφάνεια. Και αυτή, μάλιστα, για υποβιβασμό!

Δεν... έφτανε στους Θεσσαλονικείς η απόφαση της ΕΕΑ για υποβιβασμό, λόγω της πολυϊδιοκτησίας με την Ξάνθη, κινδυνεύουν και για άλλο λόγο. Τι εννοούμε;

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, την Πέμπτη 6/2, ο Ιβάν Σαββίδης θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις για την εκπρόθεσμη δήλωση συμμετοχής του σε Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου του ΠΑΟΚ!

Πιο αναλυτικά, οι «ασπρόμαυροι» είχαν συντάξει πρακτικό στις 31/12 του 2019, όσον αφορά στο κλείσιμο αύξησης μετοχικού κεφαλαίου, ύψους 28 εκατομμυρίων ευρώ. Σε αυτήν, είχε πάρει μέρος ο Σαββίδης ως φυσικό πρόσωπο με 6,5 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Σαββίδης, λοιπόν, κατέχει το 5,6% της ΠΑΕ και, όπως προβλέπει ο νόμος, όποιος μέτοχος κατέχει ποσοστό μεγαλύτερου του 2% σε μία Αθλητική Ανώνυμη Εταιρία, οφείλει και είναι υποχρεωμένος να παίρνει την άδεια της ΕΕΑ. Ο ΠΑΟΚ, ωστόσο, ενημέρωσε την ΕΕΑ εκπρόθεσμα! Τη Δευτέρα 27/1, για την ακρίβεια. Κάτι που σημαίνει, ότι παραβίασε την προθεσμία!

Έτσι, ο Ιβάν κλήθηκε σε απολογία. Και ο ΠΑΟΚ κινδυνεύει ακόμα και με υποβιβασμό. Με νέο υποβιβασμό!
Απίστευτα πράγματα!

Διαβάστε επίσης