Ντουντούκα
Πάμε, Θρύλε! Πρόκριση στο Λονδίνο!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Ο Σαββίδης υποβιβάζει τον ΠΑΟΚ»

ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Ο Σαββίδης υποβιβάζει τον ΠΑΟΚ»
Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου 2020 - 23:40

Ηχηρή ανακοίνωση για τα όσα αποφάσισε η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, όσον αφορά στην πολυϊδιοκτησία του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης, εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός! Σε αυτήν τονίζεται, ότι ο μοναδικός που κηλιδώνει την ιστορία του ΠΑΟΚ είναι ο ίδιος ο Ιβάν Σαββίδης!

Παράλληλα, γίνεται αναφορά και προς την Κυβέρνηση και τους αρμόδιους φορείς, προκειμένου να αφήσουν τη δικαιοσύνη να κάνει με νηφαλιότητα, όπως αναφέρεται, τη δουλειά της...

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:«Αυτός που κηλιδώνει την ιστορία του ΠΑΟΚ και τον έχει φέρει σε αυτή την τραγική θέση λέγεται Ιβάν Σαββίδης.

Ο πραγματικός ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ δεν έχει αντιληφθεί ότι οι πρακτικές που ακολούθησε και ακολουθεί στην επιχειρηματική του διαδρομή, γνωστές σε όλους, δεν είναι δυνατό να εφαρμοστούν στην Ελλάδα μόνο και μόνο γιατί έγινε ιδιοκτήτης του ιστορικού ΠΑΟΚ.

Ο κ. Σαββίδης πιστεύει ότι με χρήματα μπορεί να αγοράζει ΠΑΕ της Super League και με αυτό τον τρόπο να κερδίζει το πρωτάθλημα, παίζοντας φιλικά παιχνίδια μαζί τους… (όπως γίνεται με την Ξάνθη) και απαιτεί ενώ αυτό τιμωρείται για τους άλλους ιδιοκτήτες με υποβιβασμό, αυτός να παραμένει ατιμώρητος.

Εκφράζουμε τη λύπη μας γιατί ο Υφυπουργός Αθλητισμού, κ. Αυγενάκης για λογαριασμό της κυβέρνησης, φοβούμενος το δήθεν πολιτικό κόστος από τις αστείες απειλές και εκβιασμούς των μέσων και των ανθρώπων του Ιβάν Σαββίδη, ζήτησε ουσιαστικά από τους Έλληνες δικαστές να μην εφαρμόσουν το νόμο, μεταβαλλόμενος ο ίδιος σε δικαστή, επιχειρώντας να ακυρώσει τη συντριπτική πλειοψηφία των μελών της αρμόδιας Επιτροπής (4-1), χωρίς να γνωρίζει τα στοιχεία που αποδεικνύουν με απόλυτο τρόπο την ενοχή του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης.

Ελπίζουμε η Κυβέρνηση και οι αρμόδιοι φορείς να αφήσουν τη δικαιοσύνη να κάνει με νηφαλιότητα τη δουλειά της, χωρίς παρεμβάσεις στο έργο της και λαμβάνοντας υπόψη της όλα τα στοιχεία που αποδεικνύουν την πολυϊδιοκτησία και την παράνομη συμπεριφορά του Ιβάν Σαββίδη και των συνενόχων του».

Διαβάστε επίσης

Τεράστια δικαίωση του Ολυμπιακού!

Τεράστια δικαίωση του Ολυμπιακού!

Υπάρχει θέμα πολυϊδιοκτήσιας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την Ξάνθη και η ποινή είναι μια. Υποβιβασμός! Και ο Ολυμπιακός δικαιώνεται, που κυνήγησε το θέμα...