Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σιαμπάνης: «Δεν μασάμε από τέτοια εμείς!» (photo)

Σιαμπάνης: «Δεν μασάμε από τέτοια εμείς!» (photo)
Τρίτη, 28 Ιανουαρίου 2020 - 15:12

Την πόρτα του χειρουργείου πέρασε ο Μάριος Σιαμπάνης, για τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη. Με τον νεαρό γκολκίπερ να χειρουργείται στην Ελλάδα, από το γιατρό του Ολυμπιακού, Χρήστο Θέο.

Μάλιστα, ο τερματοφύλακας του Θρύλου, που αγωνίζεται στη Νότιγχαμ Φόρεστ με δανεισμό, έστειλε το μήνυμα του, μέσω των social media.

Συγκεκριμένα, ανάρτησε φωτογραφία από το νοσοκομείο και έγραψε:

«Άλλη μια δυσκολία στην ζωή μου που θα με κρατήσει κοντά στους τρεις μήνες έξω από αυτό που αγαπώ και θα αγαπώ για όλη μου την ζωή. Δεν μετανιώνω ποτέ για τίποτα! Τώρα έχει σκληρή δουλειά για να γυρίσω πιο καλός και πιο δυνατός από ποτέ. Ευχαριστώ πολύ για της ευχές σας, ο θεός να σας έχει καλα! Όταν είσαι παίκτης του Ολυμπιακού, δεν μασάμε από τέτοια εμείς! Πάμε».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Άλλη μια δυσκολία στην ζωή μου που θα με κρατήσει κοντά στους 3 μήνες έξω από αυτό που αγαπώ και θα αγαπώ για όλη μου την ζωή δεν μετανιώνω ποτέ για τίποτα..!! Τώρα έχει σκληρή δουλειά για να γυρίσω ποιο καλός και ποιο δυνατός από ποτέ ευχαριστώ πολύ για της ευχές σας ο θεός να σας έχει καλα!! Όταν είσαι παίκτης @olympiacosfc δεν μασάμε από τέτοια εμείς παμεεε.!!????????????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marios Siampanis (@siampanis_99) στις

Διαβάστε επίσης