Ντουντούκα
Μένουμε σπίτι!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Να μην υπάρξει ποινή, αν δεν βρούμε κάτι να τιμωρήσουμε τον Μαρινάκη»!

«Να μην υπάρξει ποινή, αν δεν βρούμε κάτι να τιμωρήσουμε τον Μαρινάκη»!
Τρίτη, 28 Ιανουαρίου 2020 - 17:40

Νέες δηλώσεις-κόλαφο για τον ΠΑΟΚ και την… φωτογραφική σωτηρία του, με νομοθεσία… εξπρές, από την κυβέρνηση, έκανε ο εισηγητής της ΕΕΑ, Ηλίας Αρκούδης! Με τις δηλώσεις του αυτές, Yellow Radio 92,8, ουσιαστικά ξεγυμνώνει την όλη υπόθεση, ενώ χαρακτηρίζει δεσμευτικό το πόρισμα της ΕΕΑ και παράλληλα, μιλά για εφαρμογή της νομιμότητας, από την Επιτροπή! Η οποία νομιμότητα, προφανώς πάει… περίπατο! Παράλληλα, λέει πως η Ειρήνη Μαρούπα είπε να μην υπάρξει ποινή, εάν δεν βρεθεί κάτι να τιμωρηθεί ο κ. Μαρινάκης!

«Επειδή διακινούνται πολλά και διάφορα ανακριβή από ανθρώπους που δεν πρέπει, κατ’ αρχήν η συνεδρίαση τελείωσε χθες στις 5.15 μ.μ. και χρειάζεται μισή με μια ώρα για να καθαρογραφεί και να μπει στο δελτίο τύπου. Ήταν μεγάλη δεν μπορούσε να βγει νωρίτερα. Κανείς όπως λένε χωρίς να το σκεφτούν, ήθελε να συνδέσει την ανακοίνωση με το παιχνίδι της Τούμπας.

Κατά δεύτερον, όλες οι ψηφοφορίες είχαν ξεκάθαρο αποτέλεσμα. Οι ψηφοφορίες ήταν οι εξής: Ως προς το κομμάτι της Ξάνθης ήταν 4-1 για την μεταβίβαση, όσον αφορά το ψευδές μετοχολόγιο ήταν ομόφωνη, δηλαδή 5-0.

Η απόφαση σε σχέση με την πολυϊδιοκτησία του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης ήταν 4-1. Και στις δύο περιπτώσεις η κυρία Μαρούπα είπε ότι τελέστηκε το αδίκημα, παραδέχθηκε ότι υπάρχουν συντριπτικά στοιχεία σε βάρος τους, αλλά ζήτησε να μην υπάρχει ποινή, αν δεν βρούμε κάτι να τιμωρήσουμε τον Μαρινάκη. Εγώ δεν έχω καμία αντίρρηση για κανέναν, είτε λέγεται Μαρινάκης, Μελισσανίδης κτλ, ίσα-ίσα πρώτος από όλους θα ήθελα να ερευνήσω οποιαδήποτε υπόθεση μαζί της, αλλά πρέπει να προκύπτουν στοιχεία, να μας τα φέρουν», είπε αρχικά!

Συνέχισε, δε:

Για τα όσα είπε ο Λευτέρης Αυγενάκης:

Αυτό που είπε ο υπουργός μας προσβάλλει. Εκτίθεται ο ίδιος. Που ξέρει το σκεπτικό μας αν είναι τεκμηριωμένο ή όχι; Τους νόμους δεν τους βάζουμε εμείς, αλλά η βουλή. Για αυτά τα αδικήματα οι νόμοι λένε ότι υπάρχει υποβιβασμός. Ξεκάθαρα. Οτιδήποτε άλλο και αν κάναμε θα ήταν νομική ακροβασία. Ας κάνει ότι θέλει η ΕΠΟ, εμείς έπρεπε να κάνουμε αυτό.

Για τις αιχμές που αφήνουν για μέλη της ΕΕΑ:

Λένε για τον κ.Τζουλάκη ότι διορίστηκε για αυτήν την δουλειά και αντικαταστάθηκε άλλον. Ψέμα! Ο προηγούμενος πρόεδρος είχε παραιτηθεί τον Μάρτιο και όταν ανέλαβε ο κ. Αυγενάκης έπρεπε να τον αντικαταστήσει. Και το έκανε τον Ιούλιο, όχι τώρα, όπως ψευδώς λέγεται. Όσο για τον καθηγητή που αντικαταστάθηκε εγώ δεν τους είχα δει ποτέ.

Οι υπόλοιποι είμαστε διορισμένοι είτε από τον Κοντονή είτε από τον Βασιλειάδη. Εμείς κάνουμε την δουλειά μας. Και έκριναν και οι τακτικοί και οι αναπληρωματικοί ότι τελέστηκαν τα αδικήματα.

Έπρεπε να κλείσουμε τα μάτια; Επειδή λέγεται ΠΑΟΚ; Να μην υπάρξει ισονομία; Για όποιον έρθει καταγγελία θα εξεταστεί. Σε όλη μου την ζωή λέω ότι οι νόμοι πρέπει να εφαρμόζονται. Τι έπρεπε να κάνουμε; Nα πούμε ότι “Ο νόμος προβλέπει αυτά, αλλά ο κ.Αυγενάκης θέλει κάτι άλλο οπότε θα βάλουμε άλλη ποινή”; Το λέω και για τους συναδέλφους μου, που με κόπο με κινδύνους σταθήκαν στο ύψος τους και αποφασίσανε αυτό που αποφασίσανε.

Για το αν είναι δεσμευτικό το πόρισμα της ΕΕΑ:

Με βάση τον νόμο είναι δεσμευτικό. Τώρα το μεταφέρουμε στην super league και θα κρίνει ο δικαστής. Οι παραβάσεις που προβλέπονται είναι είτε υποβιβασμός είτε αποβολή από όλα τα πρωταθλήματα. Εμείς δεν θέλουμε να υποβιβαστεί κανένας ΠΑΟΚ, θέλουμε ισονομία.

Δεν θέλω να πω παραπάνω πράγματα. Εμείς βγάλαμε με μεγάλη πλειοψηφία τις αποφάσεις μας. Αυτά ήθελα να πω, για να μην πλανώνται διάφορα.

Για τα όσα λέει οι κυβέρνηση:

Εκθέτει τον εαυτό της, όχι εμάς. Όπως είπε και μέλος “Πρέπει να δείξουμε ότι δεν υποχωρούμε, ότι έχουμε αξιοπρέπεια και είτε μικρός είτε μεγάλος θα τιμωρείται.

Για την εγγυητική της ΚΑΕ:

Όλα καλά, αλλά πρέπει να πληρώσει και τα χρέη του ο Άρης. Ικανοποιήθηκε μόνο ένα μικρό τμήμα. Εύχομαι στα παιδιά που δουλεύουν για τον Άρη το καλύτερο. Δεν είμαι Αρειανός, αλλά την εποχή του Γκάλη όλοι ήμασταν Άρης, και λυπόμαστε, Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν θα εφαρμοστούν οι νόμοι.

Διαβάστε επίσης