Ντουντούκα
Μένουμε σπίτι!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Κηλίδα που θα κουβαλάνε στην αιωνιότητα!

Κηλίδα που θα κουβαλάνε στην αιωνιότητα!
Τρίτη, 28 Ιανουαρίου 2020 - 18:14

Έγινε και αυτό… Ή μάλλον… γίνεται, είναι σε εξέλιξη! Η ΕΕΑ να λέει «υποβιβασμός» και τη κυβέρνηση να λέει «αφαίρεση βαθμών». Μπας και σωθεί η ομάδα που έχει και την άλλη ομάδα και οι δύο ομάδες μαζί είναι… ένα! Αποδείχθηκε κιόλας, όλα τα στοιχεία ήταν εκεί. Και έφεραν τιμωρία. Έφεραν ποινή. Η οποία όμως… δεν επιβάλλεται! Αφού έτσι αποφασίζει, φωτογραφικά, η κυβέρνηση, η οποία με τη διάταξη που φέρνει, κρατά τον ΠΑΟΚ στην Super League.

«Γλίτωσε τον υποβιβασμό, λόγω της κυβέρνησης», θα λένε οι μελλοντικές γενιές! Λεκές που δεν καθαρίζει και δεν ξεπλένεται με ΤΙΠΟΤΑ! Αυτή θα είναι, για πάντα, από εδώ και στο εξής, η κηλίδα που θα κουβαλάει η ομάδα της οικογένειας του Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος φαίνεται ότι με τις συμβουλές τους δεν έφερε και πολλά… καλά, για τον ΠΑΟΚ. Αντιθέτως, τον οδηγεί προς τη μεγαλύτερη κηλίδα της ιστορίας του. Μία η οποία… δεν ξεπλένεται με τίποτα…

Διαβάστε επίσης

Η ξεφτίλα πήρε σάρκα και οστά!

Η ξεφτίλα πήρε σάρκα και οστά!

Νίκησαν οι απειλές του Γκαγκάτση και της ομάδας της οικογένειας του Ιβάν Σαββίδη. Στη Βουλή η τροπολογία-όνειδος, «κηλίδα» για τον αθλητισμό συνολικά, για να σωθεί ο ΠΑΟΚ!