Ντουντούκα
Σσσσσς... Έχει Θρύλο!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Σύνδεσμοι Θύρας 7 Βορείου Ελλάδος: «παοκ δύναμη σου οι πρωθυπουργοί σου»

Σύνδεσμοι Θύρας 7 Βορείου Ελλάδος: «παοκ δύναμη σου οι πρωθυπουργοί σου»
Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2020 - 00:38

Ανακοίνωση «φωτιά» από τους συνδέσμους της Θύρας 7 στην Βόρεια Ελλάδα. Μετά τα τελευταία γεγονότα, οι οπαδοί των Πειραιωτών πήραν θέση και το μήνυμά τους είναι ξεκάθαρο.

Η ανακοίνωση αναλυτικά:

«Παρακολουθούμε με...ενδιαφέρον το θέατρο του παραλόγου που εκτυλίσσεται αναφορικά με το σκάνδαλο της πολύιδιοκτησίας μεταξύ του παοκ και της Ξάνθης. Πράγματα που γνώριζε όλη η κοινωνία για την παράνομη σχέση εξάρτησης μεταξύ

της διαχρονικά πιο ευνοημένης ομάδας των πρωθυπουργών και υπουργών όλων των κυβερνήσεων και του επίσημου πλέον και με τη βούλα της ΕΕΑ παραρτήματος της Ξάνθης! Αυτη η ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ με τον πλέον ΕΠΙΣΗΜΟ και ξεκάθαρο τρόπο!

Αντί λοιπον ΑΥΤΟΙ που παραβίασαν το νόμο να τιμωρηθούν με βάση αυτόν, έρχεται η κυβέρνηση της ΝΔ και τον αλλάζει μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες για να πέσουν στα μαλακά!

Με το γελοίο > της...διασφάλισης της κοινωνικής συνοχής και λαμβάνοντας υπόψιν τις κραυγές και τους οδυρμους αυτών που ΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΜΙΛΙΑ τους στο ξεπούλημα της Μακεδονίας!Οι... γαλάζιοι σωτήρες του Σαββίδη διαπράττουν ένα νέο σκάνδαλο,

αλλάζουν τον ισχυοντα νόμο για να σώσουν με ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ από υποβιβασμό τα δύο σωματεία που μετατρεπούν σε μπουρδέλο το στημένο πρωτάθλημα που διεξάγεται και φέτος και όλα αυτά με πρόσχημα την... απόσχιση της Βορείου Ελλάδας!

Και επειδή για τα.. ψηφαλάκια τα κάνετε όλα οι πολιτικοί να γνωρίζετε ότι αυτοί που σας... απειλούν με απόσχιση αποτελούν μια ακόμα ομάδα της Βόρειου Ελλάδας,αποτελούν μια μειοψηφία σε σχέση με τους οπαδούς του Ολυμπιακού που βρισκονται από τον Έβρο ως την Κρήτη και ζουν και αναπνέουν για την ομάδα τους! Αλλα μειοψηφία σε σχέση και με τους υπόλοιπους οπαδούς όλων των άλλων ομάδων. Θελουμε να εφαρμοστεί η ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ την οποία ξευτίλησαν αυτοί και εσείς με την ντροπολογία που φέρατε άρον άρον στη βουλή.

Κάντε ένα δημοψήφισμα και θα δείτε... ποιους δυσαρεστησατε με την Κρατική επέμβαση σας για να ΣΩΘΟΥΝ ο παοκΑ και παοκΒ

ΥΓ1:Καμία ειρήνη χωρίς δικαιοσύνη..

ΥΓ2: παοκ δύναμη σου οι πρωθυπουργοί σου

ΥΓ3: Αυτά είναι τα αποτέλεσμα της... εξυγίανσης!

ΥΓ4: Ραντεβού στους δρόμους

ΥΓ5: Λευτεριά στα αδέρφια μας!

Σύνδεσμοι Θύρας 7 Βορείου Ελλάδος

Θεσσαλονίκη

Βέροια

Κατερίνη

Καβάλα

Σέρρες

Καστοριά

Ξάνθη

Κομοτηνή

Αλεξανδρούπολη

Διδυμότειχο

Ορεστιάδα

Φέρες»

Διαβάστε επίσης

Ξημέρωσε… μέρα ντροπής!

Ξημέρωσε… μέρα ντροπής!

«Όμηρος» το ποδόσφαιρο και ο αθλητισμός, συνολικά, με την τροπολογία που ψηφίζεται το μεσημέρι (13:00) στη Βουλή, για να σωθεί ο ΠΑΟΚ από τον υποβιβασμό.