Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Καραντώνης που... έγραψε («εξυγίανση») στο Αγρίνιο σφυρίζει Ολυμπιακός-Ξάνθη

Ο Καραντώνης που... έγραψε («εξυγίανση») στο Αγρίνιο σφυρίζει Ολυμπιακός-Ξάνθη
Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2020 - 13:44
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Τι θυμόμαστε από τον Καραντώνη (Ημαθίας); Ο 37χρονος ρέφερι είχε σφυρίξει και το ματς της 13ης αγωνιστικής Παναιτωλικός-Ολυμπιακός 0-3, όπου ...έγραψε «εξυγίανση».

Πιο συγκεκριμένα στο Αγρίνιο η ποδοσφαιρική λογική σήκωσε τα χέρια ψηλά:

1) Ο Ολυμπιακός που επιτίθονταν πήρε τέσσερις κίτρινες κάρτες από τον Καραντώνη και καμία ο Παναιτωλικός!

2) Ο Ολυμπιακός ήταν ο πρωταγωνιστής του αγώνα, όμως ο Καραντώνης σφύριξε 13 φάουλ υπέρ του και έδωσε 25 στον Παναιτωλικό.

Η προηγούμενη φορά που ο Καραντώνης σφύριξε ματς των «ερυθρόλευκων» ήταν στις 21/01/18, πιο συγκεκριμένα Ολυμπιακός – Ξάνθη 3-0.

Επίσης, στις 19/08/17 διαιτήτευσε Ολυμπιακός – Λάρισα 4-1, όπου:

Στο 51' δεν απέβαλλε τον Ανδρεόπουλο που έπεσε με τα δύο πόδια πάνω στον Πάρντο και του έδειξε κίτρινη κάρτα αντί για κόκκινη, ενώ στο 44΄ο Ζίζιτς κλώτσησε τη μπάλα εκτός αλλά δεν παρατηρήθηκε ως όφειλε με κίτρινη κάρτα.

Ο Φατιόν κλωτσούσε συνεχώς τους παίκτες του Ολυμπιακού αλλά ο Καραντώνης και σε αυτή την περίπτωση δεν έβγαλε την κίτρινη κάρτα από την τσέπη του.

Βοηθοί του Καραντώνη στο ματς Ολυμπιακός-Ξάνθη θα είναι οι Καρατζίκας (Αθηνών), Καλαμπόκης (Αιτ/νιας), τέταρτος ο Μαλούτας (Ημαθίας) και παρατηρητής τους ο Καρατζάς (Εύβοιας). Στο VAR θα είναι ο Τζοβάρας (Φθιώτιδας) και βοηθός του ο Βρέσκας (Ημαθίας).

Συνεχίζονται οι προκλήσεις με Ευαγγέλου, Φωτιά

Να προσέξει ο Περέιρα μην πάθουν υπερκόπωση οι Ευαγγέλου (Αθηνών) και Φωτιάς (Πέλλας). Οι ρέφερι έμειναν δυο αγωνιστικές πρωταθλήματος για την αλλοίωση αποτελέσματος στον αγώνα Βόλος-Ολυμπιακός 0-0 και από τότε που επέστρεψαν πάνε... πετώνας! Εχουν γίνει τρεις αγωνιστικές και ορίστηκαν ισάριθμες φορές. Τον Χούμπελ και τον εαυτό του ξεφτιλίζει ο Περέιρα καθώς ο Αυστριακός είχε χαρακτηρίσει μη αποδεκτή την απόδοσή τους στο ματς του Πανθεσσαλικού...

Για την 22η αγωνιστική ο Ευαγγέλου θα σφυρίξει Αστέρας Τρίπολης-Παναιτωλικός και ο Φωτιάς ΟΦΗ-Λάρισα.

Διαβάστε επίσης