Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μήνυση και στην πολυϊδιοκτησία

Μήνυση και στην πολυϊδιοκτησία
Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2020 - 21:29

#Αν ήμουν ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ (ποιός είναι τώρα, μη ρωτάτε, δώστε μας να λύσουμε κύβο του Ρούμπικ σε δυο-τρεις κινήσεις, πιο εύκολο μοιάζει), εκτός των μελών της ΕΕΑ, θα έκανα μήνυση και στην ίδια την πολυϊδιοκτησία. Για ποιό λόγο να «γεννηθεί» απαγορευμένη;

#Καμιά 30αριά ώρες χρειάστηκε ο ΠΑΟΚ να αντιδράσει ΕΠΙΣΗΜΑ στην τροπολογία της Κυβέρνησης αναφορικά με τις συνέπειες ενδεχόμενης πολυϊδιοκτησίας. Περίπου τόσες μεσολάβησαν από την αρχική ανακοίνωση της πρόθεσης και της κατάθεσης της τροπολογίας στη Βουλή μέχρι και την υπερψήφισή της. Τί μας διδάσκει αυτή η καθυστέρηση; Ότι ο νέος επικεφαλής επικοινωνίας του δικεφάλου είναι πολύ αργός στο γράψιμο (ο Κυριάκος Κυριάκος μοιάζει με τον υπερήρωα, τον Flash μπροστά στον καινούργιο), δεν γνωρίζει «τυφλό» σύστημα. Είμαι βέβαιος ότι στον ΠΑΟΚ ήθελα να τονίσουν την αντίθεσή τους σε μια τροπολογία που τους βγάζει άμεσα, πριν τελεσιδικήσει το θέμα, από τον ενδεχόμενο εφιάλτη υποβιβασμού. Οι πληροφορίες ότι από πλευράς δικεφάλου άρχισαν να παίρνουν έναν προς έναν τηλέφωνο τους βουλευτές (είχε την... ευστοχία της τηλεφωνήτριας της Ξάνθης που έπαιρνε στην ΕΕΑ να ενημερώσει για την αλλαγή στο μετοχολόγιο) για να τους πουν να μην ψηφίσουν την τροπολογία και πρόλαβαν να μιλήσουν μόνο με τους λιγοστούς που είπαν όχι, ελέγχονται ως ανακριβείς.

#Ας ενημερώσει κάποιος το στέλεχος του ΠΑΟΚ, πλέον, Χρήστο Καρυπίδη (παρεμπιπτόντως, συγχαρητήρια για το βραβείο που πήρε χθες), ότι προ 2-3 ετών κάποιος με το ίδιο όνομα και εκπληκτική ομοιότητα υποστήριζε και έπραττε τα ακριβώς αντίθετα απ' αυτά που ζήτησε χθες (αφήστε το πρωτάθλημα να κρίνεται στο γήπεδο) από τον υφυπουργό αθλητισμού. Καλό θα είναι να μας διευκρινίσει ότι δεν είναι το ίδιο πρόσωπο και δεν έχουν σχέση γιατί φαίνεται ανακόλουθος. Κρίμα δεν είναι;

#Τα ξημερώματα άγνωστοι χτύπησαν φύλακα στο Δημαρχείο Πυλαίας - Χορτιάτη και έγραψαν συνθήματα που αφορούσαν στην εισήγηση της ΕΕΑ. Μαντέψτε ποιό / α ΜΜΕ έκαναν «γαργάρα» το θέμα ενώ αν ανάλογο περιστατικό είχε γίνει στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά ή έλεγαν κάτι στην εκπομπή τους ο Άκης και ο Τάκης θα ζητούσαν την επέμβαση όλων των εισαγγελέων της χώρας.

#Ο... Λευτέρης, η αθλητική έκδοχη του Δημήτρη, Θανάση ή Θάνου της Χαρούλας Πεπονάκη του «Ρετιρέ», έγραψε: Θρύλε γερά ξαναπάρτο στα χαρτιά. Συμπλήρωσε μάλιστα αυτό το απολύτως υπαρκτό δημοσιογραφικό πρόσωπο (να μαζευτούμε μια 3μελής επιτροπή από...5-6 άτομα και να εισηγηθούμε στην ΕΣΗΕΑ να θεσπιστεί βραβείο με το όνομά του και να κληθεί να τιμηθεί και να του σφίξουμε το χέρι βρε αδερφέ) ότι ο Ολυμπιακός χάνει... λάδια αγωνιστικά. Ο ΠΑΟΚ που έφαγε γιούχα τη Δευτέρα στην Τούμπα από τον κόσμο του που ανάγκασε ΞΑΝΑ άπαντες να βάλουν κολλύριο στα μάτια βλέποντάς τον, σύμφωνα με τον Λευτέρη, δεν χάνει λάδια. Ο ΠΑΟΚ που κέρδισε με πέναλτι (στο οποίο υπέπεσε δανεικός του) 1-0 την Ξάνθη. Επαναλαμβάνω, την λεβεντογέννα ομάδα της Ξάνθης. Ο ΠΑΟΚ που έφαγε μια ξεγυρισμένη 4άρα από τον Άρη. Ο ΠΑΟΚ της πρόσθετης παρέμβασης με τον Πλατανιά. Ο ΠΑΟΚ του... κουμπουριού και του... σκουτεριού. Ο... αγαπημένος της Έστερσουντ. Όμως, ο ΠΑΟΚ δεν χάνει λάδια, απλά αυτός πήρε... σασί.

#Ντάξει, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ έχουν ρίξει γροθιές στο... μαχαίρι με τις αμείλικτες, σαφείς, αιχμηρές, και ξεκάθαρες θέσεις τους με όλα αυτά που συμβαίνουν το τελευταίο 48ωρο. Πιο... σαφείς δεν μπορούσαν να γίνουν οι δυο τους. Απλή συνωνυμία είναι εκείνες οι ομάδες οι οποίες, προ μερικών ετών, μετά από κάθε κατηγορία που αφορούσε στον Ολυμπιακό έσπευδαν να τοποθετηθούν κατα-δικάζοντας. ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, ΠΑΟ είχαν το ταλέντο αθλητών συγχρονισμένης κολύμβησης που κέρδιζαν χρυσό μετάλλιο.

#Ο ΠΑΟΚ λέει θα ζητήσει την άρση τηλεφωνικού απορρήτου των μελών της ΕΕΑ. Δεν θα είχε γούστο να ζητηθεί άρση τηλεφωνικού απορρήτου κορυφαίων στελεχών της προηγούμενης κυβέρνησης (είτε τους άρεσαν τα καλαμαράκια, είτε όχι) και εισαγγελέων που... μοίραζαν διάφορες κατηγορίες;

#«Με αίσθημα ευθύνης απέναντι σε έναν κόσμο που τον λάτρεψε -κάποτε- ποδοσφαιρικά, ο Θοδωρής Ζαγοράκης διαχώρισε τη θέση του μετά την πολιτική απόφαση της ΕΕΑ για υποβιβασμό του ΠΑΟΚ, αποχωρώντας με το κεφάλι ψηλά, ως είθισται να κάνει πάντα. Ως κάπτεν». Για Πούλιτζερ είναι το κείμενο το δίχως άλλο, έστω για τα βραβεία του ΠΣΑΤ, ας το προτείνει κάποιος μην περάσει στο ντούκου. Ο Ευρωβουλευτής όλων (;) των Ελλήνων Ζαγοράκης φέρεται ακόμα ως αρχηγός του ΠΑΟΚ και πρέπει να το πούμε μπράβο γι' αυτό σύμφωνα με την αρθρογράφο. Αλήθεια, μετά τη διαγραφή του χάνει τα πλουσιοπάροχα προνόμια; Διάβαζα κάπου τα... στατιστικά της παρουσίας του στην Ευρωβουλή. Σα να μην υπάρχει καν. Προφανώς θεωρεί ότι η σιωπή κάνει τον μεγαλύτερο... κρότο. Και τα... πόμολα στις αίθουσες του Ευρωκοινοβουλίου την ίδια γνώμη έχουν φαίνεται.

Διαβάστε επίσης