Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δύσκολο το έργο του Μαρτίνς

Δύσκολο το έργο του Μαρτίνς
Πέμπτη, 30 Ιανουαρίου 2020 - 09:38

Μόνο… εύκολο δεν είναι το να καταφέρει ο Πέδρο Μαρτίνς, να κρατήσει συγκεντρωμένους τους ποδοσφαιριστές του ΜΟΝΟ στο αγωνιστικό κομμάτι. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, ο οποίος συζητά διαρκώς με τους παίκτες του, γνωρίζει καλά τα «τι» και «πως», τα οποία έχουν στο μυαλό τους. Καλούνται, λοιπόν, το Σάββατο, να παίξουν με μία ομάδα, η οποία θα έπρεπε, βάσει νόμου, να βρίσκεται ήδη στη Super League 2. Και όμως είναι εδώ και το Σάββατο θα έρθει στο Καραϊσκάκη!

Οι ποδοσφαιριστές οφείλουν να βγάλουν από το μυαλό τους, κάθε σκέψη μη αγωνιστική και να επικεντρωθούν μόνο στη δουλειά τους. Η συγκυρία είναι κρίσιμη και ο Ολυμπιακός δεν έχει περιθώρια, για απώλειες. Κάθε πιθανή τέτοια, θα ήταν ό,τι χειρότερο. Αποτέλεσμα αυτού είναι να πρέπει το μυαλό όλων να παραμείνει καθαρό, άδειο από εξωαγωνισιτικές σκέψεις και επικεντρωμένο μόνο στο ποδόσφαιρο.

Είναι και αυτό ένα από τα έργα, τα οποία ο Πέδρο Μαρτίνς πρέπει να φέρει σε πέρας. Δύσκολο και για τον ίδιο, όταν βλέπει κάθε αγωνιστική να του βάζουν… χίλια εμπόδια παραπάνω, στην προσπάθεια που κάνει να είναι ξανά ο Ολυμπιακός πρωταθλητής. Το ίδιο και για τους παίκτες βέβαια, οι οποίοι βλέπουν και ακούνε γύρω τους, τους νόμους να αλλάζουν εν μία νυκτί, προς όφελος των αντιπάλων τους! Όλα αυτά πρέπει να μπουν στην άκρη. Για την ομάδα προέχει ΠΑΝΤΑ το ποδόσφαιρο.

Διαβάστε επίσης

Το «δουλεύει» για Κασάμι

Το «δουλεύει» για Κασάμι

Ο Ολυμπιακός καλοβλέπει την επιστροφή του Ελβετού, όπως και ο ίδιος ο παίκτης. Θα το «παλέψουν» οι «ερυθρόλευκοι».