Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μπουχαλάκης στο gavros.gr: «Τα πάντα για τον τίτλο!»

Μπουχαλάκης στο gavros.gr: «Τα πάντα για τον τίτλο!»
Κυριακή, 2 Φεβρουαρίου 2020 - 14:08
Αρθρογράφος: Θωμάς Μπίχτας
ΘΩΜΑΣ ΜΠΙΧΤΑΣ

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης αποτελεί ένα από τα βασικά «γρανάζια» στη «μηχανή» του Πέδρο Μαρτίνς. Σε μία «καλοκουρδισμένη μηχανή», όπως είναι ο Ολυμπιακός, ο «Μπούχα» ξεχωρίζει, στο κέντρο, με την τρομερή βελτίωση, την οποία επιδεικνύει, από χρόνο σε χρόνο, αλλά και από ματς σε ματς! Ο Ανδρέας έγραψε χθες ιστορία, συμπληρώνοντας 100 συμμετοχές, με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Το έκανε αυτό σε ένα ματς στο Καραϊσκάκη, απέναντι στην Ξάνθη και ευτύχησε, παράλληλα, να πανηγυρίσει και τη νίκη της ομάδας του.

Το gavros.gr τον συνάντησε, μετά το τέλος του αγώνα με τους Ακρίτες, στη μεικτή ζώνη του γηπέδου Καραϊσκάκη και του απέσπασε μερικές δηλώσεις, σχετικά με το θέμα.

«Είμαι πραγματικά χαρούμενος, για αυτό το επίτευγμα. Περισσότερο και από όσο περίμενα ή φανταζόμουν. Νομίζω ότι μετράει πολύ το γεγονός του συνδυασμού των 100 συμμετοχών μου, με τη νίκη της ομάδας. Αυτό είναι που το κάνει ακόμη πιο ξεχωριστό, για εμένα», είπε αρχικά ο διεθνής Έλληνας ποδοφαιριστής.

«Παράλληλα, χαίρομαι γιατί η 100ή συμμετοχή μου με τη φανέλα του Ολυμπιακού, έγινε μέσα στο Καραϊσκάκη, μπροστά στον κόσμο μας. Είναι πολύ ιδιαίτερο το να παίζεις μέσα σε αυτό το γήπεδο και όταν μπορείς να πετυχαίνεις σημαντικά πράγματα, όπως το να πάρεις μία μεγάλη νίκη, ή να συμπληρώσεις έναν σημαντικό αριθμό συμμετοχών, λόγου χάρη, το χαίρεσαι ακόμη περισσότερο! Χαίρομαι πάρα πολύ που πέτυχα αυτό το πράγμα μέσα στο σπίτι μας και μπροστά στον κόσμο του Ολυμπιακού. Για εκείνους τα κάνουμε όλα, έτσι κι αλλιώς», εξήγησε στη συνέχεια!

Όσο για το τι άλλο ονειρεύεται να πετύχει, ετούτη τη σεζόν που διανύμουμε, ο «Μπούχα» τόνισε: «Θέλει κι ερώτημα; Το πρωτάθλημα! Πρέπει να δώσουμε τα πάντα για τον τίτλο! Να δίνουν τα πάντα σε κάθε ματς. Σε κάθε προπόνηση! Θέλουμε να φέρουμε το 45ο στον Πειραιά. Προσωπικά το βλέπω και λίγο ως… στοίχημα των παικτών. Δικό μου και των συμπαικτών μου. Είναι σπουδαίο το να συνδέσουμε το όνομά μας, με μία τόσο μεγάλη επιτυχία του Ολυμπιακού. Να προσφέρουμε στην ομάδα, σε μία τόσο σημαντική καμπή και να βοηθήσουμε να έρθει το 45ο στον Ολυμπιακό! Αυτό είναι που σκεφτόμαστε διαρκώς και αυτό είναι που θέλουμε όλοι!».

Κλείνοντας, ο Μπουχαλάκης μίλησε και για την ιδιαίτερη στιγμή του 21’, του αγώνα με την Ξάνθη, όταν αντιλήφθηκε γύρω του το Καραϊσκάκη να σωπαίνει και να τιμά τη μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7… «Ήταν συγκλονιστικό. Τρομερή στιγμή. Ξαφνικά όλο το γήπεδο ησύχασε και όλοι ξέραμε τι γίνεται. Είναι κρίμα που έγινε κάτι τέτοιο. Και ας έχουν περάσει τόσα χρόνια. Ο Ολυμπιακός δεν ξεχνά ποτέ αυτά τα 21 παιδιά. Ούτε εμείς τους ξεχνάμε. Στις 8/2 θα είμαστε εκεί, για να δείξουμε σε αυτά τα παιδιά, τα οποία μας βλέπουν από κοντά, ότι είναι συνέχεια στην καρδιά μας…», σημείωσε.

Διαβάστε επίσης