Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΤΑΣΟΣ ΚΑΚΟΣ: Είναι επικίνδυνος! Δεν ξέρει τους κανονισμούς!

ΤΑΣΟΣ ΚΑΚΟΣ: Είναι επικίνδυνος! Δεν ξέρει τους κανονισμούς!
Δευτέρα, 3 Φεβρουαρίου 2020 - 02:29

Ο άνθρωπος πλέον είναι επικίνδυνος. Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση. Για τον Τάσο Κάκο λέμε που κάθεται εκεί στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη και κάνει ανάλυση φάσεων. Βασικά, ο στόχος του είναι να διεκδικεί το βραβείο του υπάλληλου του μήνα στο OPEN, δεν εξηγείται διαφορετικά.

Τι είπε ο τύπος το βράδυ της Κυριακής;

Αρχικά, είδε πέναλτι πάνω στον Λημνιό στο ματς Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ. Δείτε τη φωτογραφία, αν υπάρχει επαφή που είναι. Αν υπάρχει… Σηκώσατε τα χέρια ψηλά; Όχι ακόμη.

Ο τύπος, είδε και ότι ο Γιαννούλης δεν είχε πρόθεση στο πάτημα. Δεν είχε λέει που να πατήσει! Θεέ μου, τι λέει ο τύπος. Θα τον μαζέψει κανείς;

Άγνοια κανονισμών έχει και το έδειξε στην ανάλυσή του στο Ολυμπιακός-Ξάνθη. Αποβολή λέει του Σεμέδο και ας έδωσε πέναλτι ο διαιτητής. Την ίδια ώρα στην ΕΡΤ, ο Βαρούχας έλεγε αυτό που ισχύει. Πέναλτι και κίτρινη ή φάουλ εκτός περιοχής και αποβολή. Ρώτα ρε Τάσο κανέναν άνθρωπο που ξέρει. Μην ξεφτιλίζεσαι άλλο και θες να πλασάρεσαι και ως ο κορυφαίος και ο πιο ηθικός διαιτητής.

Κατά τα άλλα, είπε και πως κάθε επαφή, δεν σημαίνει πως υπάρχει πέναλτι. Στο Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός βέβαια, κάτι άλλο μας έλεγε.

Μαζέψτε τον όσο είναι νωρίς. Δεν κάνει ο άνθρωπος. Εκθέτει ακόμη και τον Σαββίδη που τον έχει εκεί και βγαίνει στο κανάλι του.

Διαβάστε επίσης

Βρε πως αλλάζουν οι καιροί!

Βρε πως αλλάζουν οι καιροί!

Άρχισε η μουρμούρα για τον Φερέιρα στη Θεσσαλονίκη μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό. Τώρα δεν σας φταίει ο Ολυμπιακός;