Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μαρτίνς: «Δεν είμαστε ικανοποιημένοι»

Μαρτίνς: «Δεν είμαστε ικανοποιημένοι»
Τρίτη, 4 Φεβρουαρίου 2020 - 20:35

Μετά το τέλος του αγώνα στη Λαμία και το 0-0, στον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου, ο Πέδρο Μαρτίνς έδειξε να μην είναι ικανοποιημένος, από την εικόνα της ομάδας του.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν είμαστε ικανοποιημένοι. Κακός ο αγωνιστικός χώρος, είχε πολύ αέρα, δεν πιάσαμε το επίπεδο που θέλαμε σε κανένα σημείο του αγώνα. Ο αντίπαλος πάλεψε πολύ, αλλά είχαμε και πολλούς καινούριους παίκτες. Δεν είναι ακόμα μαθημένοι στο τι θέλουμε να κάνουμε. Είναι ένα παιχνίδι Κυπέλλου, όλα είναι ανοικτά. Πιστεύουμε ότι θα τα καταφέρουμε στην έδρα μας. Σε διπλά παιχνίδια μπορεί να συμβούν αυτά», είπε αρχικά ο Μαρτίνς.

«Για τον Μορ δεν ήταν εύκολο να μπει σε αυτό το παιχνίδι, γιατί η ομάδα μας δεν κατάφερε να μπει στο παιχνίδι, είτε γιατί ο αντίπαλος μας δυσκόλεψε, είτε γιατί ήταν κακός ο αγωνιστικός χώρος και δεν ήμασταν αυτοί που θέλαμε. Μας έδωσε πολύ καλά δείγματα ο Καφού, ήταν αρκετά καλός», κατέληξε, μιλώντας στην Cosmote TV.

Διαβάστε επίσης

Το τελειώνει στη ρεβάνς!

Το τελειώνει στη ρεβάνς!

Στο 0-0 ο Ολυμπιακός στη Λαμία, άφησε ανοικτούς λογαριασμούς για πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου, αλλά παραμένει φαβορί. Ντεμπούτο για Καφού-Μορ!