Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γεραπετρίτης: «Αφαίρεση βαθμών σε κάθε παιχνίδι σε περιπτώσεις πολυϊδιοκτησίας»

Γεραπετρίτης: «Αφαίρεση βαθμών σε κάθε παιχνίδι σε περιπτώσεις πολυϊδιοκτησίας»
Τετάρτη, 5 Φεβρουαρίου 2020 - 12:26

Συνέντευξη σε ραδιοφωνικό σταθμό παραχώρησε ο Υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης, ο οποίος ταξίδεψε σε Νιόν και Γενεύη για συνάντηση με UEFA και FIFA, για τα θέματα του ελληνικού ποδοσφαίρου...

Μεταξύ άλλων, ο Υπουργός Επικρατείας αναφέρθηκε και στο θέμα της πολυϊδιοκτησίας, τονίζοντας χαρακτηριστικά, πως σε τέτοιες περιπτώσεις θα αφαιρούνται βαθμοί από μία ομάδα κάθε φορά που θα αγωνίζεται!

Τι σημαίνει αυτό ουσιαστικά; Υποβιβασμό. Εάν, δηλαδή, επιβάλλεται η τιμωρία σε κάθε ματς, τότε η ομάδα θα φτάνει σε αρνητική βαθμολογία, άρα θα πέφτει και κατηγορία!

Ξεκαθάρισε, μεταξύ άλλων: «Όσο υφίσταται η πολυϊδιοκτησία και δεν διακόπτεται, θα εξακολουθούν να επιβάλλονται κυρώσεις... Έτσι, θα φτάνουν οι ομάδες σε αρνητική βαθμολογία και σε έκπτωση από το επαγγελματικό πρωτάθλημα.

Εάν τα αρμόδια όργανα κρίνουν πως υπάρχει ζήτημα πολυϊδιοκτησίας, θα πρέπει άμεσα να διακοπεί ο ομφάλιος λώρος μεταξύ των δυο ομάδων. Διαφορετικά, θα υπάρχουν διαρκώς κυρώσεις! Μιλάμε για άμεση ή έμμεση πολυϊδιοκτησία. Εάν αποδεικνύεται, θα ενεργοποιούνται άμεσα οι μηχανισμοί και θα επιβάλλονται οι κυρώσεις...».

Διαβάστε επίσης

«Μάτια» της Άρσεναλ στο Περιστέρι!

«Μάτια» της Άρσεναλ στο Περιστέρι!

Άνθρωπος των «κανονιέρηδων» θα βρεθεί την Κυριακή (9/2) στο Περιστέρι, για να τσεκάρει τον Ολυμπιακό στο ματς πρωταθλήματος κόντρα στον Ατρόμητο...