Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βήμα-βήμα ο αρχηγός!

Βήμα-βήμα ο αρχηγός!
Τετάρτη, 5 Φεβρουαρίου 2020 - 20:37

Μεγάλη υπόθεση είναι για τον Πέδρο Μαρτίνς και τον Ολυμπιακό συνολικά, η επιστροφή του Κώστα Φορτούνη, στην ενεργό δράση. Και δεν αναφερόμαστε στο να μπαίνει ο αρχηγός για 15-20 λεπτά ή για ένα ημίχρονο. Στη Λαμία ο «Φόρτου» έπαιξε 90 λεπτά, στην θέση του! Πίσω από τον σέντερ φορ. Γεγονός που τον φέρνει ολοένα και πιο κοντά στην πλήρη επάνοδό του. Στο 100% δηλαδή.

Ο Μαρτίνς έχει κάνει καλή διαχείριση με τον Κώστα, ασχέτως του αν ο κάπτεν έπαιξε χθες με μία ενδεκάδα, η οποία δύσκολα θα ξαναπαίξει μαζί. Για τον ίδιο είναι σημαντικό το να παίρνει χρόνο συμμετοχής και όσα περισσότερα 90λεπτα πάρει, το συντομότερο δυνατό, τόσο πιο καλά θα είναι ο άσος του Θρύλου, για να βοηθήσει την ομάδα και στα πλέι οφ! Αυτός είναι και ο μεγάλος στόχος…

Παράλληλα, σε αυτή τη φάση, παίζει μεγάλο ρόλο και η ψυχολογία. Ο Φορτούνης ξέρει καλά ότι κάθε ματς που παίρνει, θα ανεβαίνει και η αυτοπεποίθησή του, θα χάνει διαρκώς την αίσθηση ότι το πόδι του προέρχεται από αποθεραπεία λόγω τραυματισμού και διαρκώς θα «λύνεται». Μεγάλο ρόλο παίζει το.. 200! Το γεγονός ότι ο Φορτούνης συμπλήρωσε 200 ματς, με τη φανέλα του Ολυμπιακού, του τόνωσε πολύ το ηθικό, καθώς πρόκειται για μεγάλο επίτευγμα!

Ο κάπτεν έχει δρόμο, αλλά μέχρι στιγμής κάνει και ο ίδιος, αλλά και ο Μαρτίνς, καλή διαχείριση, στην επάνοδό του. Μεγάλος κερδισμένος από αυτό θα είναι, φυσικά, ο Ολυμπιακός!

Διαβάστε επίσης

Έτσι ήρθε η πρόκριση!

Έτσι ήρθε η πρόκριση!

Ο Ολυμπιακός έπαιξε καλό βόλεϊ και στη ρεβάνς με τη Γενισέι, νικώντας 3-1 και παίρνοντας την πρόκριση στους «8» του CEV Challenge Cup.

Πάει και αυτό το… παραμύθι

Πάει και αυτό το… παραμύθι

Ο Λευτέρης Αυγενάκης καταρρίπτει, μέσω επίσημης επιστολής στην «Καθημερινή» τα περί… «Αυγενάκειας ΕΕΑ» και βάζει τέλος στην προπαγάνδα του ΠΑΟΚ και των συν αυτώ ΜΜΕ.