Ντουντούκα
Προσκύνησε και η Γαλλίδα...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Προχωρά η άρση, φάλτσο ο ορισμός τους στον ΠΑΟΚ

Προχωρά η άρση, φάλτσο ο ορισμός τους στον ΠΑΟΚ
Παρασκευή, 7 Φεβρουαρίου 2020 - 17:20

Πρόκειται για χαρακτηριστική περίπτωση, ή καλύτερα απόδειξη ότι το πρόβλημα στη διαιτησία ξεκινά από τους ορισμούς. Είναι γνωστό ότι ο Σάββας Θεοδωρίδης έκανε μήνυση σε όλους τους διαιτητές του αγώνα Βόλος-Ολυμπιακός 0-0, μεταξύ αυτών οι Φωτιάδης (Καστοριάς) και Φωτόπουλος (Αθηνών) καθώς ο ρέφερι ήταν πρώτος και ο βοηθός ήταν AVAR.

Παρόλα αυτά ο Περέιρα δεν τους προστατεύει, όπως έκανε με τους Ευαγγέλου (Αθηνών) και Φωτιά (Πέλλας), τους οποίους ουσιαστικά δεν τιμώρησε, ενώ στους σερί ορισμούς τους δεν τους έβαζε σε ματς του ΠΑΟΚ ή της ΑΕΚ. Κάτι που δεν έκανε, ενόψεις της 23ης Αγωνιστικής με τους Φωτιάδη (Καστοριάς), ο οποίος την Κυριακή θα σφυρίξει ΠΑΟΚ-ΟΦΗ και με τον Φωτόπουλο (Αθηνών) που θα είναι AVAR στο ίδιο παιχνίδι.

Με την ευκαιρία να αναφέρουμε ότι οι πληροφορίες αναφέρουν ότι προχωρούν με γοργούς ρυθμούς οι διαδικασίες για την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου των διαιτητών που ο επίτιμος πρόεδρος του Ολυμπιακού, Σάββας Θεοδωρίδης έκανε μήνυση για το ματς Βόλος-Ολυμπιακός, δείγμα ότι η δικαιοσύνη έχει πάρει σοβαρά την υπόθεση.

Διαβάστε επίσης