Ντουντούκα
Προσκύνησε και η Γαλλίδα...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ο Σάββας μήνυσε Μ. Γκαγκάτση, Θωμαϊδη, Παπαθεοδώρου, Δούκα

Ο Σάββας μήνυσε Μ. Γκαγκάτση, Θωμαϊδη, Παπαθεοδώρου, Δούκα
Παρασκευή, 7 Φεβρουαρίου 2020 - 18:38

Στη δικαιοσύνη προσέφυγε ο Σάββας Θεοδωρίδης. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο επίτιμος πρόεδρος του Ολυμπιακού μήνυσε τον αντιπρόεδρο του ΠΑΟΚ, Μάκη Γκαγκάτση, τον Διευθυντή Επικοινωνίας, Λευτέρη Δούκα και τους δημοσιογράφους, Κυριάκο Θωμαΐδη και Βασίλη Παπαθεοδώρου.

Η συγκεκριμένη κίνηση του Σάββα Θεοδωρίδη έγινε επειδή θεωρεί ότι υποκινούν τη βία και χρησιμοποιούν ρητορική διχασμού, ενώ επίτιμος πρόεδρος του Ολυμπιακού θεωρεί πως έχουμε διέγερση και πρόκληση οπαδικής βίας, απόδειξη οι επιθέσεις σε γραφεία βουλευτών της Θεσσαλονίκης. Ειδικά ο Μάκης Γκαγκάτσης δήλωσε ότι «χυθεί αίμα» και ότι «θα χωριστεί η Ελλάδα στα δυο», ενώ στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν τόσο ο Λευτέρης Δούκας όσο και οι Θωμαΐδης, Παπαθεοδώρου, με τους δυο τελευταίους να εργάζονται στα ΜΜΕ, συμφερόντων του Ιβάν Σαββίδη.

Θυμίζουμε, ότι όλοι αυτοί στρέφονται εναντίον της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, με αφορμή την απόφασή της για την πολυϊδιοκτησία των ΠΑΟΚ, Ξάνθης, λες και το ανεξάρτητο όργανο του κράτους δεν είχε δικαίωμα να αποφασίσει με βάση τα στοιχεία ούτε η πλευρά του ΠΑΟΚ απαντά στην ουσία της υπόθεσης. Επίσης, τα μέλη της ΕΕΑ δέχονται επιθέσεις, δίδοντας την εντύπωση ότι θέλουν να τους απαξιώσουν ως προσωπικότητες και ως χαρακτήρες, προκειμένου ο ΠΑΟΚ να τα χρησιμοποιήσει όλα αυτά στις δικαστικές του προσφυγές, καθώς φαίνεται ξεκάθαρα ότι στόχος του είναι η υπόθεση της πολυϊδιοκτησίας να μη φτάσει ποτέ στην αθλητική δικαιοσύνη.

Παράλληλα, ο Σάββας Θεοδωρίδης ζήτησε και τη διενέργεια έρευνας η οποία αφορά την εισαγγελέα, Βιργινία Σακελλαροπούλου, αν έχουν τελεστεί τα αδικήματα της παράβασης καθήκοντος και της κατάχρησης εξουσίας από την πλευρά της. Η Εισαγγελέας Εφετών Αθηνών και εποπτεύουσα της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, μετά από ανώνυμη καταγγελία (άκουσον, άκουσον!), διέταξε προκαταρκτική εξέταση κατά της ΕΕΑ και του Υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη για τον χρόνο ανακοίνωσης της απόφασης της ΕΕΑ για την πολυϊδιοκτησία των ΠΑΟΚ, Ξάνθης, προκειμένου να ερευνηθεί αν διαπράχθηκαν πλημμελήματα και κακουργήματα (με βάση τα άρθρα 184 και 189 του νέου Ποινικού Κώδικα και το αρθρο 41ΣΤ του αθλητικού νόμου 2725/99), όλα αυτά (επαναλαμβάνουμε) μετά από ανώνυμη καταγγελία. Επίσης, ζήτησε να διευρευνηθούν οι σχέσεις της με τον δημοσιογράφο, Κυριάκο Θωμαΐδη καθώς όλες οι ειδήσεις για τις έρευνές της, ειδικά αυτές μετά από ανώνυμες καταγγελίες, ανακοινώνονται από τη εκπομπή του. Τέλος, από τον Σάββα Θεοδωρίδη ζητήθηκε και η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου της Σακελλαροπούλου...

Διαβάστε επίσης

Στη Βουλιαγμένη θα προπονηθεί η Άρσεναλ

Στη Βουλιαγμένη θα προπονηθεί η Άρσεναλ

Οι «κανονιέρηδες» αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν τις τελευταίες τους προπονήσεις ενόψει του ματς με τον Ολυμπιακό στο δημοτικό αθλητικό κέντρο της Βουλιαγμένης.