Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μέγιστη προσοχή στο Περιστέρι

Μέγιστη προσοχή στο Περιστέρι
Σάββατο, 8 Φεβρουαρίου 2020 - 12:25

Ζορίζει το «πράγμα» για την… εξυγίανση. Όσο ο Ολυμπιακός προχωρά με νίκες, προς το φινάλε, τόσο πιο πολλά θα γίνονται τα… μπλόκα. Τόσο μεγαλύτερη είναι η προσοχή, την οποία θα χρειάζεται να δείχνει, σε κάθε ματς του, ο Ολυμπιακός. Αρχής γενομένης από το Περιστέρι.

Ένα ματς δύσκολο, από όλες τις απόψεις. Η πίεση είναι μεγάλη, από όλες τις κατευθύνσεις. Ο Θρύλος έχει τον τρόπο να πάρει αυτό που θέλει, απέναντι στον Ατρόμητο. Οδηγός του οφείλει να είναι η Τρίπολη, το Αγρίνιο, η Λαμία. Όχι τόσο ο ΟΦΗ, γιατί εκεί ο Ολυμπιακός ήταν, φέτος, αρκούντως καλός. Στην Τρίπολη, τη Λαμία και το Αγρίνιο, όμως, ήταν όπως πρέπει.

Δεν πρέπει να δώσει δικαίωμα επ’ ουδενί, ο Ολυμπιακός. Δεν μπορεί να αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη. Να πάει με τον αέρα του πρώτου στην Τούμπα και να περάσει από εκεί νικητής. Μπορεί. Το βλέπει όλη η Ελλάδα, ότι είναι καλύτερος από τον ΠΑΟΚ. Καλύτερος από όλες τις ομάδες της Super League, αλλά κυρίως από τον αντίπαλο στη «μάχη» του τίτλου, ΠΑΟΚ. Οφείλει, όμως, να το δείχνει σε κάθε αγωνιστική.

Και πρέπει να κάνει την αρχή, ακόμη μία, από το ματς με τον Ατρόμητο, αύριο, στο Περιστέρι.

Διαβάστε επίσης