Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο ΟΦΗ χωρίς 6 παίκτες, ο Ολυμπιακός να την… πατάει από «δικούς του»

Ο ΟΦΗ χωρίς 6 παίκτες, ο Ολυμπιακός να την… πατάει από «δικούς του»
Κυριακή, 9 Φεβρουαρίου 2020 - 13:57

Η τελευταία φορά, κατά την οποία ο Ολυμπιακός έπαιξε χωρίς κόσμο στο πλευρό του, επειδή η διοίκηση της αντίπαλης ομάδας το αποφάσισε, ήταν στον… Βόλο. Ματς το οποίο θυμίζει έντονα τι σημαίνει… εξυγίανση, για το ελληνικό ποδόσφαιρο! Έτσι και σήμερα, ο Ατρόμητος αποφάσισε να μην ανοίξει θύρα φιλοξενούμενων, για να πάνε μεμονωμένοι φίλαθλοι του Ολυμπιακού, στο Περιστέρι…

Ο Ολυμπιακός πηγαίνει να παίξει ένα ματς απέναντι στον Ατρόμητο, στον οποίο… συνήθως την πατάει και από ‘δικούς του’ (βλέπε Καραμάνο, Μέγιερι, Ρισβάνη κλπ.). Ο Ολυμπιακός, απέναντι στον Ατρόμητο έχει να προβληματίζεται για παίκτες όπως ο Ανδρούτσος, ο Γούτας, ο Μέγιερι κλπ., την ώρα που ο ΠΑΟΚ παίζει με τον ΟΦΗ δίχως… 6 Κρητικούς να αγωνίζονται.

Συνολικά το ματς στο Περιστέρι «μυρίζει»… μπλόκο, από όλες τις απόψεις και θέλει ιδιαίτερη προσοχή από ΟΛΟΥΣ στον Ολυμπιακό! Συγκέντρωση στο 100% και κανένα περιθώριο για λάθη και… χαλαρότητα. Η δεδομένη ανωτερότητα δεν φτάνει, μόνο, για να έρθει το «διπλό» σε μία πολύ δύσκολη έδρα. Αντιθέτως, χρειάζεται οι ‘μηχανές’ να δουλέψουν στο 100%, για να έρθει το αποτέλεσμα που πρέπει και ο Ολυμπιακός να παραμείνει στην κορυφή, πλησιάζοντας προς το ματς της Τούμπας.

Διαβάστε επίσης

Προσοχή και πίσω!

Προσοχή και πίσω!

Ο Ατρόμητος δεν βάζει… πούλμαν. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και από την άμυνα.`