Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν αποκλείεται ακόμη και μεταγραφή…

Δεν αποκλείεται ακόμη και μεταγραφή…
Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου 2020 - 09:42

Άτιμο πράγμα η τύχη. Ή η ατυχία, εν προκειμένω. Ο Χιλάλ Σουντανί έφυγε με ενοχλήσεις στο γόνατο, από το ματς στο Περιστέρι και εκφράστηκαν φόβοι ακόμη και για σοβαρή ζημιά. Δυστυχώς ο Αλγερινός επιβεβαίωσε κάτι τέτοιο και είναι ο μεγάλος άτυχος της σεζόν, για τον Ολυμπιακό… Άτυχος και ο Ολυμπιακός μαζί του.

Αναμένοντας την επίσημη ενημέρωση από την ΠΑΕ, για το θέμα, αν και ο ίδιος ο παίκτης έγραψε σχετικά στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης, άρχισε ήδη μία επιφανειακή, σε πρώτη φάση, κουβέντα για την πιθανή αντικατάστασή του. Εάν ο Σουντανί τεθεί εκτός «μάχης» για τα καλά, τότε δεν αποκλείεται ο Ολυμπιακός να πάει για μεταγραφή.

Η αγορά των ελεύθερων ποδοσφαιριστών είναι ανοικτή και ήδη ακούστηκαν-γράφτηκαν-έπαιξαν, τα πρώτα ονόματα. Σε αυτά περιλαμβάνονται και ξεχωρίζουν, εκείνα των Βάις και Αλεσαντρινί. Γνώριμοι και οι δύο, ο ένας φόρεσε τον Έφηβο πριν λίγα χρόνια, ο άλλος βρέθηκε πολλές φορές στο στόχαστρο του Θρύλου. Αναμένουμε τις εξελίξεις, αφού πρώτα εκτιμηθεί πλήρως η κατάσταση του Σουντανί και οριστικοποιηθεί «τι και πως» για τον τραυματισμό του.

Διαβάστε επίσης

Δεν σταματάει πουθενά

Δεν σταματάει πουθενά

Η «εξυγίανση» αντικρίζει το επικείμενο τέλος της και… φουλάρει για να προλάβει ένα τελευταίο… χορό!