Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η «κανονιά» του Χασάν, αντίδοτο στην γκίνια…

Η «κανονιά» του Χασάν, αντίδοτο στην γκίνια…
Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου 2020 - 11:13

Με τον Χιλάλ Σουντανί να τίθεται στα πιτς (αναμένουμε να μάθουμε για πόσο διάστημα ακριβώς θα λείψει ο Αλγερινός) ο Ολυμπιακός θα χρειαστεί να βρει περισσότερες πηγές γκολ. Ο Αχμέντ Χασάν αποκτήθηκε, αντί του Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο, από τον οποίο ο Πέδρο Μαρτίνς δεν έδειχνε ικανοποιημένος, ως προς το σκοράρισμά του.

Ο Αιγύπτιος έχει δύσκολο έργο, να συμβάλει άμεσα στην τόνωση του δείκτη των γκολ της ομάδας, όταν μπροστά του έχει και έναν Ελ Αραμπί, ο οποίος σκοράρει ακατάπαυστα και το γεγονός ότι έμεινε μακριά από τα δίχτυα στο Περιστέρι, ήταν μία μεγάλη έκπληξη…

Η ουσία, όμως, είναι άλλη. Το πρώτο γκολ του Χασάν ήρθε πολύ γρήγορα, με την επιστροφή του και μάλιστα σε… καίριο σημείο! Την ώρα που ο Ολυμπιακός έχανε τον Χιλάλ Σουντανί, με τραυματισμό, υπομένοντας μία ακόμη τεράστια γκαντεμιά, στη φετινή σεζόν (μετά και το κάζο με τον Φορτούνη το καλοκαίρι), ο Χασάν δηλώνει παρών και θέτει εαυτόν σε τεράστια ψυχολογική άνοδο!

Το γκολ αυτό έχει αντίκρισμα και πέρα από το τυπικό όφελος, δηλαδή το «τρίποντο», φέρνει και τον Χασάν σε πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση, τώρα που ο Ολυμπιακός θα τον χρειαστεί πάρα πολύ!

Διαβάστε επίσης

Θέλει, πάντα, 11 «Βαλμπουενάδες»

Θέλει, πάντα, 11 «Βαλμπουενάδες»

Χωρίς διάθεση να μειώσουμε την προσπάθεια κανενός «ερυθρόλευκου» στο Περιστέρι, ο Ολυμπιακός θέλει -ΠΑΝΤΑ- 11 «Βαλμπουενάδες». Να «γυαλίζει το μάτι», δηλαδή.