Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ολυμπιακός έστειλε κατηγορούμενο τον Μάκη Γκαγκάτση

Ο Ολυμπιακός έστειλε κατηγορούμενο τον Μάκη Γκαγκάτση
Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου 2020 - 12:57
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

«Θα χυθεί αίμα», «θα χωριστεί η Ελλάδα στα δυο», δήλωνε ο Μάκης Γκαγκάτσης στον τηλεοπτικό σταθμό του προέδρου του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, μετά την απόφαση της ΕΕΑ που έκρινε ότι υπάρχει πολυϊδιοκτησία με την Ξάνθη, με συνέπεια ο ΠΑΟΚ να απειλείται με υποβιβασμό. Η ποδοσφαιρική δικαιοσύνη δεν ...άκουγε, όμως ο Ολυμπιακός προχώρησε σε καταγγελία και ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας άσκησε δίωξη σε βάρος του Μάκη Γκαγκάτση. Ετσι, μετά την καταγγελία του Ολυμπιακού θα λογοδοτήσει στην αθλητική δικαιοσύνη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Από τον Αναπληρωτή Υπεύθυνο Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων ασκήθηκε Πειθαρχική Δίωξη σε βάρος του Διευθύνοντος Συμβούλου και Αντιπροέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Χρυσόστομου Γκαγκάτση για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται από τις διατάξεις των άρθρων 20Α παρ.1, 2α, 3, 4, 25 παρ. 1 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ».

Ασφαλώς, και πρόκειται για δικαίωση των Πειραιωτών. Υπενθυμίζουμε ότι για αυτές της δηλώσεις του Μάκη Γκαγκάτση, ο Σάββας Θεοδωρίδης κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά κατά του αντιπροέδρου του ΠΑΟΚ.

Διαβάστε επίσης