Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πριμ 10 βαθμών σε ΠΑΟΚ και Ξάνθη

Πριμ 10 βαθμών σε ΠΑΟΚ και Ξάνθη
Τρίτη, 11 Φεβρουαρίου 2020 - 10:28

#Πολυϊδιοκτησία, stop. Δεν υπάρχει κανένα θέμα, stop. Απεφάνθη κάποιος ανώτερος και πιο αρμόδιος από την ΕΕΑ, stop. Ο Κώστας ο ΠΑΟΚάρχης, full stop. Σε τρεις ώρες υποστηρίζει πως διάβασε τις 84 σελίδες του σκεπτικού. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι τόσες σελίδες δεν διάβασε συνολικά στις έξι τάξεις γυμνασίου και λυκείου.

#Κι αν δεν πιστεύετε τον Κώστα τον ΠΑΟΚάρχη, επιβεβαίωσαν το πόρισμά του και 2-3 (δεν θυμάται αν ήταν δύο ή τρεις, είχε και πανσέληνο και επηρεάζει τη μνήμη) φίλοι του νομικοί τους οποίους πήρε τηλέφωνο. ΟΚ, τώρα μπορούμε να πάμε σπίτια μας όλοι. Σχόλασε ο «γάμος». Αθώοι ΠΑΟΚ και Ξάνθη. Λογικά, αφού τους ζητηθεί ταπεινά συγνώμη για την ταλαιπωρία, θα πρέπει να πριμοδοτηθούν με καμιά 10αριά βαθμούς έκαστος. Ο δικέφαλος θα πάει από το -2 στο +8 από τον Ολυμπιακό και η Ξάνθη θα σιγουρέψει θέση στα πλέι οφ.

#Και για να μη μας κουράζει όπως έγραψε χαρακτηριστικά, το είπε απλά: «το παραμύθι δεν έχει δράκο».

#Εγώ πάντως δεν αισθάνομαι ότι σπατάλησα χρόνο διαβάζοντας το πόνημα του Κώστα. Απολαυστικό ήταν. Με... τερμάτισε όταν έγραψε ότι ο Ολυμπιακός κέρδισε σαν σε προπόνηση στην... εκπνοή τον Ατρόμητο. Τι σκαρφίζονται οι μπαγάσηδες στο Ρέντη, ούτε ο Σπίλμπεργκ τέτοια σκηνοθεσία. Δουλεμένη στην προπόνηση την έχουν την αντοχή στο τριπλό μπάι πας στην καρδιά.

#Και συνέχισε ο γίγαντας Κωστάρας: «Η ομάδα του Αμπελ Φερέιρα δεν ικανοποίησε με την απόδοση της στο α΄ ημίχρονο κι αυτό οφείλεται στις αλλαγές που αναγκάστηκε να κάνει ο Πορτογάλος κόουτς, με δεδομένο ότι ακολουθεί την Τετάρτη, η ρεβάνς με τον Παναθηναικό στο ΟΑΚΑ». Ήταν λογικό να ζοριστεί απέναντι στον... ΥΠΕΡ-ΠΛΗΡΗ (απουσιών) ΟΦΗ που «κατέβηκε» στην Τούμπα.

#Έργο τέχνης είναι και το υστερόγραφο. «Το ψέμα έχει κοντά πόδια. Η αλήθεια πάντα κερδίζει στο τέλος. Η αλήθεια του κ.Μπαλτάκου. Η αλήθεια του ΠΑΟΚ. Η αλήθεια γενικώς». Μέχρι τώρα νόμιζα ότι ο ΠΑΟΚ μόνο δανείζει. Ένας κακοήθης (δεν υιοθετούμε) είπε ότι ο δικέφαλος... δανείστηκε τον Τάκη Μπαλτάκο από το νέο του πράσινο φίλο.

Διαβάστε επίσης

Σενάρια για Ολυμπιακό και Βάις...

Σενάρια για Ολυμπιακό και Βάις...

Στο στόχαστρο των Πειραιωτών βρίσκεται, σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, ο Σλοβάκος εξτρέμ, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Σουντανί...