Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Συνεχίζεται η προσπάθεια να... πληγεί η ΕΕΑ, αλλά για την ουσία τίποτα

Συνεχίζεται η προσπάθεια να... πληγεί η ΕΕΑ, αλλά για την ουσία τίποτα
Τετάρτη, 12 Φεβρουαρίου 2020 - 09:58

Ουσία… αγνοείται. Κάθε μέρα που περνά και καθώς πλησιάζουμε προς την εκδίκαση της υπόθεσης των ‘τριγωνικών’ σχέσεων ΠΑΟΚ-Ξάνθης-(εταιρειών συμφερόντων) Σαββίδη και της πολυιδιοκτησίας, πληθαίνουν διαρκώς οι βολές, από πλευράς ΠΑΟΚ, κατά της ΕΠΟ. Όλα τα (Μ)μέσα του ‘μηχανισμού’ επιστρατεύονται, κάθε μέρα βγαίνει και μιλάει κατά της ΕΕΑ και ένα νέο πρόσωπο και… πάει λέγοντας.

Αν δεν υπάρχει νέο, επανέρχονται τα… γνωστά. Ο Τάκης Μπαλτάκος έκανε σήμερα νέα εμφάνιση και δηλώσεις, στις οποίες ούτε λίγο, ούτε πολύ, υποστηρίζει ότι… δεν τρέχει και τίποτα, εάν μία ομάδα αγοράσει τις εγκαταστάσεις μιας άλλης, με ποσά πολλών εκατομμυρίων… Όλα είναι… καλά! Αφού έβαλλε συνεχόμενα κατά της νομιμότητας και της εγκυρότητας της ΕΕΑ (της ίδιας ΕΕΑ που επέτρεψε στον ΠΑΟΚ να είναι παρών στο πρωτάθλημα, με το πιστοποιητικό που του εξέδωσε…) έσπευσε να μας ενημερώσει για την… οικονομική επιφάνεια των κ.κ. Πανόπουλου και Συγγελίδη!

‘Κοντός ψαλμός, αλληλούια’, που λέει και ο σοφός ελληνικός λαός. Η Δευτέρα (17/12) οπότε ο ΠΑΟΚ και η Ξάνθη θα… καθίσουν στο σκαμνί, να λογοδοτήσουν για ΟΛΑ τα στοιχεία πολυιδιοκτησίας, τα οποία προέκυψαν από την εξέταση της ΕΕΑ, είναι κοντά. Μέχρι τότε, αναμένεται… πολλαπλασιασμός επιθέσεων κατά της ΕΕΑ… Συνήθης πρακτική, άλλωστε.

Διαβάστε επίσης

Τη δουλειά του… και μόνο! (photo)

Τη δουλειά του… και μόνο! (photo)

Ημέρα πρόκρισης στα ημιτελικά του Κυπέλλου, η σημερινή για τον Ολυμπιακό (18:00 - gavros.gr / CS2) απέναντι στη Λαμία. Τίποτε άλλο!