Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν ρισκάρει, γιατί δεν πρέπει

Δεν ρισκάρει, γιατί δεν πρέπει
Τετάρτη, 12 Φεβρουαρίου 2020 - 11:11

Νωπό είναι το… κάζο, το οποίο υπέστη πέρυσι ο Ολυμπιακός, από τη Λαμία, για τον θεσμό του Κυπέλλου. Νωπό στη μνήμη των ΓΑΥΡΩΝ, αλλά και του Πέδρο Μαρτίνς. Ο προπονητής του Ολυμπιακού και ο οργανισμός συνολικά, διαβάζουν σωστά την κατάσταση του σημερινού ματς και κατεβάζουν την ομάδα σοβαρή, δίχως ‘πειράματα και αλχημείες’.

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να παίξει φουλ επιθετικά σήμερα, με διάθεση να σκοράρει νωρίς και να ‘καθαρίσει’ το ματς. Να μην αφήσει περιθώρια στη Λαμία να διεκδικήσει το παραμικρό, από τον αγώνα. Η συγκυρία είναι περίεργη, έρχεται σε μία χρονική στιγμή, κατά την οποία το ενδιαφέρον στρέφεται, σιγά-σιγά, στην Άρσεναλ και τον ΠΑΟΚ, όμως ο Ολυμπιακός δεν ρισκάρει σήμερα. Δεν κατεβαίνει με ‘ρεζέρβες’, αλλά με κανονική ενδεκάδα, πέραν των απαραίτητων αλλαγών, λόγω ανάγκης.

Ο Μαρτίνς βλέπει πολύ σοβαρά το ματς και δεν ρισκάρει. Και καλά κάνει, γιατί ο Ολυμπιακός δεν μπορεί, αυτή τη στιγμή, να διανοηθεί τίποτε άλλο, πέρα από το να προκριθεί.

Διαβάστε επίσης

Νέα «γεύση» από τον Εμρέ Μορ

Νέα «γεύση» από τον Εμρέ Μορ

Ο Μαρτίνς αναμένεται να δώσει χρόνο στον Τούρκο παικταρά, ο οποίος πρέπει σιγά-σιγά να μπαίνει πιο δυνατά στην ‘εξίσωση’.