Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σταθερά ανοδικός, μπήκε στο κλίμα

Σταθερά ανοδικός, μπήκε στο κλίμα
Πέμπτη, 13 Φεβρουαρίου 2020 - 09:58

Πολλοί ήταν εκείνοι που δεν… ψήνονταν με τη μεταγραφή του Χασάν. Δεν το ‘έχει’ πολύς κόσμος, με τις ‘επιστροφές’ γενικά. Ο Αιγύπτιος έχει βαλθεί να τους αποδείξει ότι μπορεί να βοηθήσει τον Θρύλο, όμως! Δύο σερί ματς, κατά τα οποία σκοράρει, δεν το λες και λίγο, για να πάρει ο Χασάν ‘τα πάνω του’.

Ο 26χρονος επιθετικός γουστάρει να βρίσκεται εδώ και το δείχνει με κάθε τρόπο. Ξέρεις, τουλάχιστον, ότι δεν θα ‘κοροϊδέψει’ που λέμε. Δεν θα κάθεται και θα περπατάει στο γήπεδο, μέχρι να του έρθει η μπάλα, μπας και τη βάλει γκολ. Αντιθέτως, παίζει με πάθος και κοιτάει να βοηθήσει την ομάδα, για να μπορέσει εκείνη να φτάσει σε νίκες και προκρίσεις.

Γι’ αυτό ήρθε. Το γκολ το έχει δεδομένα, περισσότερο από τον Γκερέρο. Γι’ αυτό και μόνο, ο Μαρτίνς ‘ψηνόταν’ να τον φέρει και να τον έχει, μαζί με τον Ελ Αραμπί, στη γραμμή κρούσης. Μένει να δούμε τι πραγματικά μπορεί να δώσει ο Χασάν στον Ολυμπιακό, στο διάστημα που απομένει, στη σεζόν. Οι πρώτες του εμφανίσεις, πάντως, γέμισαν υποσχέσεις. Μπήκε γρήγορα στο κλίμα ο Αιγύπτιος…

Διαβάστε επίσης

Τώρα είναι η ώρα!

Τώρα είναι η ώρα!

Ο Μαρτίνς καλείται να βάλει άμεσα στην εξίσωση τους ακραίους που χρειάζεται η ομάδα, όπως ο Λάζαρος, ο Ραντζέλοβιτς και ο Μορ.

Το σύστημα άρχισε να «τρέμει»...

Το σύστημα άρχισε να «τρέμει»...

Προκάλεσαν όλα αυτά τα χρόνια, όμως θα προκαλέσουν περισσότερο, αν συνεχίσουν ΕΠΟ και ΚΕΔ. Ο Ολυμπιακός έχει μπει μπροστά για να τους τελειώσει...