Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι σκέψεις του Μαρτίνς για Πανιώνιο…

Οι σκέψεις του Μαρτίνς για Πανιώνιο…
Παρασκευή, 14 Φεβρουαρίου 2020 - 23:46

Μόνο ο Πανιώνιος είναι στο μυαλό των παικτών του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν το απόγευμα της Παρασκευής την προετοιμασία τους με απογευματινή προπόνηση και στη συνέχεια ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την 22μελή αποστολή του Θρύλου.

Οι δοκιμές που έκανε ο Πορτογάλος τεχνικός ενόψει της αναμέτρησης του Σαββάτου έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Με τους θεωρητικά βασικούς, δοκίμασε τον Σα κάτω από τα δοκάρια, τους Σισέ και Μπα στο κέντρο της άμυνας – ενώ χρησιμοποιήθηκε για λίγο και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος – ενώ η έκπληξη ήρθε στο δεξί άκρο, όπου έβαλε τον Λαζάρ Ραντζέλοβιτς. Ο λόγος που έγινε η συγκεκριμένη δοκιμή έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο Τοροσίδης δεν δείχνει να είναι ακόμα έτοιμος στο 100%.

Όσον αφορά τις υπόλοιπες θέσεις, στον άξονα ήταν οι Μπουχαλάκης και Καμαρά, με τους Φορτούνη και Βαλμπουενά στα άκρα. Ενώ στην κορυφή της επίθεσης, υπήρχε τόσο ο Χασάν όσο και ο Ελ Αραμπί.

Όπως καταλαβαίνει κανείς η δοκιμή του Μαρτίνς ήταν σε σύστημα 4-4-2. Βέβαια μέχρι και λίγο πριν την έναρξη του ματς, δεν είναι απίθανο να αλλάξει και η διάταξη και η ενδεκάδα. Ανάλογα πάντα φυσικά το τι θα επιλέξει ο Πορτογάλος τεχνικός.

Διαβάστε επίσης

Με 4-4-2 και... εκπλήξεις ο Θρύλος!

Με 4-4-2 και... εκπλήξεις ο Θρύλος!

Το πλάνο του Μαρτίνς για την ενδεκάδα του Ολυμπιακού, στο σημερινό (15/2) ματς κόντρα στον Πανιώνιο, στο «Γ. Καραϊσκάκης», για το πρωτάθλημα. Ο νέος ρόλος του Ραντζέλοβιτς...