Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΑΥΤΗ είναι η πιο σπουδαία εβδομάδα!

ΑΥΤΗ είναι η πιο σπουδαία εβδομάδα!
Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2020 - 09:44

Το… θερμόμετρο χτυπάει… κόκκινο! Η αγωνία εντείνεται και ανεβαίνει σε επίπεδα… εκπληκτικά! Ο Ολυμπιακός μπαίνει στην πιο δύσκολη εβδομάδα του, στην πιο κρίσιμη εβδομάδα του, στην πιο σημαντική εβδομάδα του! Την Πέμπτη στις 22:00 υποδέχεται την Άρσεναλ, στο γήπεδο Καραϊσκάκη, για την πρώτη αγωνιστική της φάσης των ‘32’ του Europa League.

Ο Ολυμπιακός είναι η ΜΟΝΗ ελληνική ομάδα, άξια να συμμετέχει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και να συνεχίζει να παίζει στην Ευρώπη και μετά τις γιορτές. Βέβαια, τα τελευταία χρόνια παίζει μόνη της και… πριν τις γιορτές, αλλά αυτή είναι άλλη ιστορία… Ο Θρύλος βρίσκεται μπροστά στην ιστορία. Βρίσκεται μπροστά στην πιο κρίσιμη καμπή της φετινής σεζόν και είναι έτοιμος για το μεγάλο βήμα!

Λίγες ημέρες μετά, έρχεται το ματς της Τούμπας! Αποφεύγουμε τον όρο ‘ντέρμπι’, όχι για να υποβαθμίσουμε την αξία και τη σημασία του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, αλλά γιατί το μοναδικό πραγματικό μας ‘ντέρμπι’, το ‘el clasico’ του ελληνικού ποδοσφαίρου, είναι εκείνο με τον Παναθηναϊκό…

Όπως και να ‘χει, ο Θρύλος πάει στην Τούμπα από την πρώτη θέση, έτοιμος να δείξει την αξία του και να δείξει στον ΠΑΟΚ ότι εκείνος είναι που θα κόψει πρώτος το νήμα. Η αναμέτρηση που κρίνει, εν πολλοίς τον τρόπο με τον οποίο θα μπουν οι δύο ομάδες στα πλέι οφ, είναι αυτή. Εκεί θα… παιχτεί όλο το παιχνίδι!

Μπήκαμε ήδη, στην πιο δύσκολη και κρίσιμη εβδομάδα του Ολυμπιακού, στην εφετινή περίοδο, τόσο σε αγωνιστικό, όσο και σε εξωαγωνιστικό επίπεδο, αφού δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ΠΑΟΚ και Ξάνθη κάθονται ‘στο σκαμνί’ της Super League, όσο γράφονται αυτές οι λέξεις… Η αγωνία στο κατακόρυφο…

Διαβάστε επίσης

Βρε κάτι… συμπτώσεις! (photos)

Βρε κάτι… συμπτώσεις! (photos)

Εξ ου και οι… ‘πρόβες’ των προηγούμενων ημερών, από τον Τάκη Μπαλτάκο, στα ΜΜΕ του Ιβάν Σαββίδη και όχι μόνο…!