Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η μπάλα στην κερκίδα!

Η μπάλα στην κερκίδα!
Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2020 - 11:28

Η ώρα της κρίσης έφτασε. Η εκδίκαση του μεγαλύτερου σκανδάλου του ελληνικού ποδοσφαίρου, με… ‘διευθύνσεις και ονόματα’ και όχι με… θεωρίες και επιστημονική φαντασία, εκδικάζεται στη Super League, όπου ο ΠΑΟΚ και η Ξάνθη κάνουν τα πάντα… για να μην εκδικαστεί!

Συνεχίζοντας το… γαϊτανάκι με την ΕΕΑ και σε μία προσπάθεια να καταστήσουν τη γνωμοδότηση-απόφαση-εισήγηση (όπως θέλει ο καθένας και τον βολεύει το… εκλαμβάνει) της Επιτροπής ως μη έγκυρη, βάλλοντας κατά της Επιτροπής και επ’ ουδενί μιλώντας για την ουσία της υπόθεσης, οι δύο εμπλεκόμενες (πιο άμεσα από τις υπόλοιπες) ομάδες προσπαθούν να πάρουν αναβολή και να τραβήξουν την υπόθεση… επ’ αόριστον.

Όλα τα… παχιά λόγια, περί κάθαρσης και άμεσης προώθησης της υπόθεσης, για να διελευκανθεί και να λυθεί το… μυστήριο, τα πήρε το… ρυάκι, αφού οι νομικοί του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης, το μόνο που κάνουν είναι σουτάρουν την μπάλα στην κερκίδα και να προσπαθούν να… κωλυσιεργήσουν! Τελικά, μήπως δεν είναι και τόσο βιαστικοί να διελευκανθεί η υπόθεση…;

Διαβάστε επίσης