Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νίκησε ξανά, αλλά προσωρινά, το «σκοτάδι»…

Νίκησε ξανά, αλλά προσωρινά, το «σκοτάδι»…
Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2020 - 13:08

Τα μεγάλα λόγια ΠΑΟΚ και Ξάνθης, για ‘άμεση απόδοση δικαιοσύνης’ και για να ‘χυθεί άπλετο φως’ στην υπόθεση, προκειμένου να ‘λάμψει η αλήθεια’, σε ό,τι αφορά την υπόθεση πολυιδιοκτησίας, στην οποία τόσο ο ‘δικέφαλος του βορρά’ όσο και οι ‘ακρίτες’ εμπλέκονται και για την οποία κάθονται στο ‘σκαμνί’, πήγαν για ακόμη μία φορά… περίπατο.

Η Super League έκανε δεκτό το αίτημα και των δύο ΠΑΕ, μέσω των νομικών επιτελείων τους, για αναβολή στην υπόθεση πολυιδιοκτησίας, αλλά και για την υπόθεση της σύνθεσης του μετοχολογίου της ΠΑΕ Ξάνθης. Έτσι, η δεύτερη υπόθεση αναμένεται να εξεταστεί την Παρασκευή και η πρώτη, σαφώς πιο σημαντική, τη Δευτέρας 24/2.

Το Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Super League αποφάσισε να αφήσει το ελληνικό ποδόσφαιρο στο ‘σκοτάδι’, κατόπιν αποδοχής του αιτήματος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και της ΠΑΕ Ξάνθη, οι οποίες τόσο καιρό έλεγαν για άμεση απόδοση δικαιοσύνης, αλλά τώρα, την κρίσιμη ώρα, πέταξαν την μπάλα στην εξέδρα!

Τα… κωλύματα, τα οποία παρουσιάστηκαν, από την πλευρά του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης ήταν αρκετά για να πείσουν τους δικαστές να δώσουν… παράταση στο ‘σκοτάδι’, το οποίο όμως αργά ή γρήγορα θα διαλυθεί και η δικαιοσύνη θα αποδοθεί. Η επιμονή του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης να κρατούν την υπόθεση… άλυτη, προκαλεί έναν τόνο ερωτηματικά και σίγουρα δεν συνάδει με τα όσα υποστήριζαν από την αρχή της διαδικασίας, οπότε ο Ολυμπιακός προέβη στην καταγγελία, για το θέμα...

Διαβάστε επίσης