Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μία θέση «ζυγίζει» ο Μαρτίνς

Μία θέση «ζυγίζει» ο Μαρτίνς
Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2020 - 14:29

Ο Ολυμπιακός σχεδιάζει τη ‘μάχη’ της Πέμπτης με την Άρσεναλ. Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ήδη στο κεφάλι του μια καλή ιδέα, για το πως θα παρατάξει την ομάδα του, κόντρα στους Λονδρέζους την Πέμπτη, ενώ δείχνει να ‘ζυγίζει’ και να σκέφτεται τι θα κάνει σε… μία θέση μόνο.

Όλα δείχνουν, λοιπόν, ότι ο προπονητής του Ολυμπιακού θα πάει με τρεις χαφ, στο κέντρο, προκειμένου να επιχειρήσει να ελέγξει τον ρυθμό και κοντρολάρει την καταιγιστική επιθετικότητα μίας ομάδας, όπως η Άρσεναλ.

Σύμφωνα με όσα έχει προετοιμάσει, μέχρι στιγμής, ο Μαρτίνς, λοιπόν, αναμένεται να δούμε τα εξής: Σα στο τέρμα, Ομάρ, Τσιμίκας, Σεμέδο, Μπα στην άμυνα, Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκης, Καμαρά στα χαφ, Βαλμπουενά στη μία πλευρά, Ελ Αραμπί στην επίθεση.

Μένει, λοιπόν, μία θέση, σε αυτό το άτυπο 4-3-3. Αυτή στο ένα άκρο της επίθεσης. Εκεί θα παίξει ή ο Φορτούνης ή ο Μασούρας. Κάθε επιλογή έχει τη λογική της και είναι η μόνη, στην οποία δεν έχει ακόμη καταλήξει ο Μαρτίνς. Εφόσον προτιμήσει να πιο συγκρατημένα, θα βάλει τον Μασούρα. Εφόσον ζητήσει πιο επιθετική προσέγγιση, από την ομάδα του, στο ματς, θα πάει με Φορτούνη.

Διαβάστε επίσης