Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Θρύλος δεν «διαλέγει» παιχνίδια!

Ο Θρύλος δεν «διαλέγει» παιχνίδια!
Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2020 - 14:57

Κάθε συζήτηση για την Πέμπτη, την Κυριακή, την επόμενη Πέμπτη, την επόμενη Κυριακή και ούτω καθεξής, θα πρέπει να περιορίζεται μόνο στο ‘πως θα νικήσει ο Θρύλος’! Όχι στο ‘αν θα παίξει για τη νίκη’. Κανείς δεν αντιλέγει ότι και μία ισοπαλία με την Άρσεναλ, ή μία ισοπαλία στην Τούμπα, είναι αποτελέσματα θετικά, για διαφορετικούς λόγους. Ωστόσο, ΟΛΗ η κουβέντα, εξαντλείται, αρχίζει και τελειώνει, στην ΠΡΟΘΕΣΗ του Ολυμπιακού! Η οποία είναι μία και σταθερή: Το να νικάει!

Δεν υπάρχει συζήτηση, για το ποιο ματς ο Ολυμπιακός θα… επιλέξει να χτυπήσει. Δεν συνάδει αυτό με την ταυτότητα της μεγαλύτερης ομάδας, του μεγαλύτερου Συλλόγου, της Ελλάδας! Δεν συνάδει αυτό, με την ομάδα που χτύπησε στα ίσια Μπάγερν και Τότεναμ στην έδρα της και κρατά ΨΗΛΑ τη σημαία της Ελλάδας στην Ευρώπη, την ώρα που οι άλλοι… κάνουν στην άκρη, για να αφιερώσουν όλες τους τις δυνάμεις σε ένα… πρωτάθλημα.

Ο Ολυμπιακός έχει ομάδα, έχει επιλογές, έχει λύσεις. Και δεν… διαλέγει ματς! Νίκη την Πέμπτη, με την Άρσεναλ. Νίκη και θρίαμβος στην Τούμπα, κατά του ΠΑΟΚ και όλου του ‘συστήματος’. Νίκη την άλλη Πέμπτη στο Λονδίνο! ΑΥΤΟΙ είναι οι στόχοι του Ολυμπιακού! Κάθε άλλη κουβέντα του στιλ «τι προτιμάς; Νίκη με ΠΑΟΚ ή με Άρσεναλ;» τελειώνει άμεσα! Δεν έχει υπόσταση, δεν συνάδει με την ‘ερυθρόλευκη’ -ποδοσφαιρική- μαγκιά και το Ολυμπιακό μεγαλείο…

Διαβάστε επίσης