Ντουντούκα
Κόντρα σε όλους. "Έσπασε" το μπλόκο!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Το πρωτάθλημα των... φαντασμάτων

Το πρωτάθλημα των... φαντασμάτων
Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2020 - 15:21

Σύμφωνα με την ΕΕΑ το προγραμματισμένο για την προσεχή Κυριακή στην Τούμπα, ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, δεν πρέπει να γίνει. Όπως δεν θα έπρεπε να γίνει και το πρόσφατο ΑΕΛ-ΠΑΟΚ. Εννοείται και τα πρόσφατα και τα επόμενα ματς της Ξάνθης. Το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό όργανο της Σούπερ Λίγκα ωστόσο έδωσε... παράταση σ' ένα πρωτάθλημα που, μοιάζει, φάντασμα. Πώς αλλιώς να το χαρακτηρίσεις; Η ΑΡΜΟΔΙΑ επιτροπή, όχι συγκεκριμένα δημοσιογραφικά... δικαστήρια που είναι γεμάτα αμισθί παρουσίες, αποφάσισε ότι υπάρχει πολυϊδιοκτησία και εισηγήθηκε υποβιβασμό και στους δύο.

Το πειθαρχικό όργανο της Σούπερ Λίγκα ωστόσο ένιψε, προς το παρόν, τας χείρας του. Κι αυτό γιατί ο Τάκης Μπαλτάκος ο οποίος προ ημερών έπαιζε την υπόθεση στα έμπειρα δικηγορικά του δάχτυλα μιλώντας στο «ανοιχτό» κανάλι του κ. Σαββίδη, σήμερα που όλως τυχαίως (-μάνα πάω σύννεφο. -αλεξίπτωτο να πάρεις) εμφανίστηκε να εκπροσωπεί την ΠΑΕ ΠΑΟΚ ζήτησε αναβολή αφού πρέπει να τη μελετήσει.

Να δεχτούμε (δεν έχουμε λόγο για το αντίθετο) ότι οι προθέσεις του πειθαρχικού οργάνου της Λίγκας ήταν οι καλύτερες για την αναβολή. Είμαστε σχεδόν βέβαιοι ωστόσο ότι «πάνω» στο όποιο αποτέλεσμα της Κυριακής θα... στηθούν διάφοροι «χοροί» επικοινωνιακής εκμετάλλευσης και προσπάθειας επηρεασμού της απόφασης. Εδώ θα είμαστε και πολύ φοβόμαστε ότι θα μας θυμηθείτε... Αρκεί να βάλετε μόνο και τα τρία σενάρια αποτελεσμάτων και θα καταλάβετε...

Διαβάστε επίσης