Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Φυλάει… εκπλήξεις για τον Αρτέτα

Φυλάει… εκπλήξεις για τον Αρτέτα
Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου 2020 - 11:44

Τίποτα δεν είναι δεδομένο, σχετικά με το πως θα παίξει ο Θρύλος κόντρα στην Άρσεναλ, έως ότου ανακοινωθεί η ενδεκάδα, λίγη ώρα πριν το ματς. Και σε αυτό το πλαίσιο, όλα θα πρέπει να θεωρούνται… ρευστά. Μέχρι στιγμής επικρατεί η άποψη ότι ο Ολυμπιακός θα κατέβει στο Καραϊσκάκη με τρία χαφ, για να αντιμετωπίσει την ομάδα του Λονδίνου. Αυτό, ωστόσο, μόνο τελικό δεν είναι. Μόνο… οριστικό δεν είναι και δεν θα πρέπει να θεωρείται.

Δεν αποκλείεται ο Πέδρο Μαρτίνς να φυλάει… εκπλήξεις, για τον Μίκελ Αρτέτα. Όχι μόνο ως προς τη διάταξη, αλλά και ως προς τα πρόσωπα. Ο Μαρτίνς δεν… φοβάται το ματς, αλλά αντιθέτως, έχει πίστη στην ομάδα του, για ένα θετικό αποτέλεσμα, κόντρα στους ‘κανονιέρηδες’ στο Καραϊσκάκη.

Ο Μαρτίνς γνωρίζει καλά πως το πρώτο ματς, αυτό, απέναντι στην Άρσεναλ, του δίνει μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να πάει στο Λονδίνο και να υπερασπιστεί το αποτέλεσμα που θα πάρει αύριο. Θέλει, λοιπόν, η ομάδα του να παίξει συνετά, αλλά και επιθετικά, να βρει δηλαδή γκολ. Δεν αποκλείεται, λοιπόν, σε αυτό το πλαίσιο, να δούμε και κάτι πιο επιθετικό, από το 4-3-3.

Όλα θα αποκαλυφθούν σύντομα…

Διαβάστε επίσης