Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ιδιαίτερο ματς, απαιτεί… ιδιαίτερα αξεσουάρ

Ιδιαίτερο ματς, απαιτεί… ιδιαίτερα αξεσουάρ
Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου 2020 - 12:03

Μία ημέρα έμεινε, για το μεγάλο ματς του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ, για τη φάση των ‘32’ του Europa League! Ο Θρύλος ρίχνεται ξανά στη ‘μάχη’ της Ευρώπης, μετά τη συμμετοχή του στο φετινό Champions League και απέναντι στους ‘κανονιέρηδες’ θέλει να κάνει ένα σημαντικό, πρώτο βήμα πρόκρισης.

Το RED store, η επίσημη μπουτίκ του Ολυμπιακού στο Καρϊσκάκη και στο Μοναστηράκι, σε βάζουν στο κλίμα, με… ειδικά αξεσουάρ, branded για το συγκεκριμένο παιχνίδι! Κασκόλ Europa League Ολυμπιακός-Άρσεναλ, αλλά και κούπα, κυκλοφορούν τώρα και περιμένουν τους ΓΑΥΡΟΥΣ να τα βρουν στο κατάστημα, αλλά και στο www.redstore.gr.

Ένα ιδιαίτερο ματς, όπως το αυριανό, απαιτεί… ιδιαίτερα αξεσουάρ…! Δείτε το σχετικό ποστάρισμα:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Μια ακόμη θρυλική, ευρωπαϊκή εβδομάδα άρχισε! Ο Ολυμπιακός παίζει στο Καραϊσκάκη με την Άρσεναλ, την προσεχή Πέμπτη, για το Europa League! ????⚪⚽???????? Εσείς έχετε τα κατάλληλα αξεσουάρ για να μπείτε σε... mood; ????Κασκόλ Ολυμπιακός - Άρσεναλ Europa League ➡️ 14,99€. ???? Κούπα Europa League Ολυμπιακός - Άρσεναλ ➡️ 12,99€. Βρείτε τα και αποκτήστε τα ΤΩΡΑ με τους γνωστούς τρεις τρόπους: ☑️ www.redstore.gr ☑️ 2104836860 ☑️ Στο κατάστημα #olympiacos #olympiacosfc #redstoreolympiacosfc #redstore #shopping #shop #fanshop #fans #europaleague #arsenal #match #karaiskaki #supporters #family #scarf #mug #gifts #presents #red #white #redandwhite #emblem #team #teamlove #teamlife #football #footballislife #legend

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη RED store Olympiacos FC (@redstore_olympiacosfc) στις

Διαβάστε επίσης