Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στα ίσια, Πειραιώτικα, παλικαρίσια! (photo)

Στα ίσια, Πειραιώτικα, παλικαρίσια! (photo)
Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου 2020 - 18:27

Θρύλε παίξει γερά, παίξε με τσαμπουκά! Στις 22:00, στο γήπεδο Καραϊσκάκη, η ζωή αποκτά ξανά… νέο νόημα! Νόημα… «ερυθρόλευκο». Νόημα… Ολυμπιακό! Η Ευρώπη καλεί την ομάδα του Μαρτίνς σε νέα… μεγάλη περιπέτεια, σε αναζήτηση μίας νέας, μεγάλης επιτυχίας και διάκρισης! Εδώ, στο γήπεδο Καραϊσκάκη, όπου τόσες και τόσες ομάδες έχουν «γονατίσει» μπροστά στον βασιλιά, τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ! Εδώ, στο γήπεδο Καραϊσκάκη!

Απέναντι στον Θρύλο, το μεγαθήριο Άρσεναλ. Λαβωμένη, όχι στα καλύτερά της, αλλά πάντα επικίνδυνη, μεγάλη ομάδα, ποιοτική, δύσκολο να τη σταματήσεις. Πόσο μάλλον να την κερδίσεις. Εκτός… αν είσαι ο Ολυμπιακός! Η ίδια η Άρσεναλ έχει φύγει από το γήπεδο Καραϊσκάκη, τόσες φορές, με σκυμμένο το κεφάλι. Ταπεινωμένη, ηττημένη! Μπορεί ο Ολυμπιακός, να το κάνει ξανά! Να κάνει ακόμη μία τέτοια υπέρβαση… Γιατί περί τέτοιας πρόκειται. Ακόμη και έτσι, όχι στα καλύτερά της, η Άρσεναλ είναι πάντα… φονική!

Ο κόσμος πρέπει να είναι και θα είναι εκεί! Παρών! Με φωνή, πάθος, τραγούδι, ένταση! Ωθεί την ομάδα μπροστά, κόντρα σε οτιδήποτε «στραβό» μπορεί να συμβεί κατά τη διάρκεια του αγώνα. Όπως έγινε και με την Μπάγερν, αλλά και με την Τότεναμ, αλλά και με τον Ερυθρό Αστέρα! Ο Ολυμπιακός παίρνει τεράστια δυναμική από τον κόσμο του, άλλωστε. Γνωστό αυτό…

Λίγες ώρες έμειναν. Πάμε δυνατά, να παίξουμε στα ίσια, Πειραιώτικα και παλικαρίσια και αυτό το «μεγαθήριο» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Και να τους δείξουμε, ομάδα και κόσμος, τι σημαίνει Πειραιάς!

Διαβάστε επίσης