Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όταν κάνει καθυστερήσεις η Άρσεναλ…

Όταν κάνει καθυστερήσεις η Άρσεναλ…
Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου 2020 - 00:21

Μέγας Ολυμπιακός, «πάτησε» στο Καραϊσκάκη και την Άρσεναλ, αλλά δυστυχώς δεν κατάφερε να την κερδίσει! Την έφερε στο σημείο, μάλιστα, να κάνει… καθυστερήσεις, για να πάρει το αποτέλεσμα. Και όταν ο Ολυμπιακός φτάνει την Άρσεναλ στο σημείο να κάνει καθυστερήσεις, για να πάρει αποτέλεσμα στο Καραϊσκάκη, τότε είναι εύκολο να αντιληφθεί κανείς ότι ο Μαρτίνς και οι παίκτες του κάτι έκαναν… καλά.

Μπορεί αυτός ο Ολυμπιακός να το γυρίσει στο Λονδίνο. Όχι μόνο γιατί ήταν καλός στο πρώτο ματς, αλλά γιατί είναι καλή ομάδα συνολικά. Φάνηκε η άνοδος και το επίπεδό του, απέναντι σε μία ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ, ακόμη και αν αυτή δεν κάνει πρωταθλητισμό, αυτή τη στιγμή…

Πριν πάμε στη ρεβάνς, πάμε στην Τούμπα. Εκεί είναι, τώρα, το ενδιαφέρον. Αμέσως μετά, όμως, έρχεται η ρεβάνς, με τον Ολυμπιακό να έχει κάθε δυνατότητα να κάνει… εκείνος καθυστερήσεις, στο Emirates, για να υπερασπιστεί το δικό του σκορ πρόκρισης…

Διαβάστε επίσης

Σεμέδο: «Πρώτα ΠΑΟΚ, μετά Λονδίνο»

Σεμέδο: «Πρώτα ΠΑΟΚ, μετά Λονδίνο»

Ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του εμφανίστηκε ο Ρούμπεν Σεμέδο, που τόνισε ότι ο Ολυμπιακός δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που είχε κόντρα στην Άρσεναλ.

Θρύλος είσαι! Γύρνα το στο Λονδίνο!

Θρύλος είσαι! Γύρνα το στο Λονδίνο!

Απίστευτη εξέλιξη στο πρώτο ματς του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ και 0-1 με Λακαζέτ. Κόντρα στην πασιφανή ανωτερότητα του Θρύλου το αποτέλεσμα, γυρνάει στο Emirates!