Ντουντούκα
Έλα πελάτη, παραδέξου το, καλά περάσαμε...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ο «μηχανισμός»… θυμήθηκε το ranking!

Ο «μηχανισμός»… θυμήθηκε το ranking!
Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου 2020 - 00:41

Έχασε ο Ολυμπιακός από την Άρσεναλ. Ο Ολυμπιακός. Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ εκπρόσωπος του ελληνικού ποδοσφαίρου, στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις! Μα, δεν γίνεται αλλιώς, προφανώς η προπαγάνδα έχει… χτυπήσει κόκκινα. Δεν μπορεί να είναι τυχαίο, άλλωστε, το ότι ΟΛΟΙ εκείνοι, οι οποίοι δεν γνωρίζουν τι σημαίνει Ευρώπη, αφού η μισή καρδιά τους, η πράσινη, περιμένει να… αρθεί το ban και να μπορεί ο Παναθηναϊκός, σε καμιά δεκαριά χρόνια να… ξανασκεφτεί για Ευρώπη.

Η άλλη μισή, η ασπρόμαυρη, παρακαλάει να… σταματήσουν να παίζουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μεγαθήρια τύπου Έστερσουντ και Σλόβαν Μπρατισλάβας, μπας και πάρουν καμιά πρόκριση και παίξουν σε κάναν όμιλο!

Το θράσος περισσεύει, όμως, στις τάξεις του «μηχανισμού» προπαγάνδας, στην παρέας της… κυπριακής εταιρείας. Ο Ολυμπιακός, σε αντίθεση με τις αγαπημένες τους ομάδες, είναι εκεί και παίζει. Ευρώπη. Εκείνοι… μένουν Ελλάδα.

Διαβάστε επίσης

Σεμέδο: «Πρώτα ΠΑΟΚ, μετά Λονδίνο»

Σεμέδο: «Πρώτα ΠΑΟΚ, μετά Λονδίνο»

Ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του εμφανίστηκε ο Ρούμπεν Σεμέδο, που τόνισε ότι ο Ολυμπιακός δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που είχε κόντρα στην Άρσεναλ.