Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εντυπωσιάστηκε με τον Θρύλο και τον κόσμο του ο Αρτέτα!

Εντυπωσιάστηκε με τον Θρύλο και τον κόσμο του ο Αρτέτα!
Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου 2020 - 16:20

Για μία ακόμα φορά, προπονητής μεγάλης ευρωπαϊκής ομάδας μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ολυμπιακό. Ο λόγος, αυτή τη φορά, για τον Μίκελ Αρτέτα! Με τον προπονητή της Άρσεναλ να στάζει... μέλι για τον Θρύλο!

Ο κόουτς των Λονδρέζων, τόσο πριν όσο και μετά το ματς στον Ναό, για το Europa League, αποθέωσε την ομάδα του Πειραιά και τους ΓΑΥΡΟΥΣ.

Μεταξύ άλλων, μετά το ματς στο Φάληρο, ο Αρτέτα δήλωσε: «Σε ένα τέτοιο γήπεδο και μία τέτοια ατμόσφαιρα είναι πολύ σημαντικό να φεύγεις με τη νίκη. Στα πρώτα 10 με 15 λεπτά, υποφέραμε και δυσκολευτήκαμε αρκετά... Στα πρώτα 10 με 15 λεπτά είχαμε τύχη. Τρομερή ατμόσφαιρα. Φανταστική! Να είστε περήφανοι για αυτό! Έχουμε τέτοια ατμόσφαιρα και στην Αγγλία, όμως εδώ ήταν καλύτερη. Σαφώς και επηρεάζει τους παίκτες... Το ποδόσφαιρο έχει να κάνει με την ενέργεια και τα συναισθήματα».

Και δεν είναι μόνο τα λόγια του Αρτέτα. Με τον Ολυμπιακό και την ατμόσφαιρα στο «Γ. Καραϊσκάκης» εντυπωσιάστηκαν και οι ποδοσφαιριστές και οι άνθρωποι της Άρσεναλ, καθώς και οι Άγγλοι δημοσιογράφοι!

Και αυτό... λέει πολλά για τον κορυφαίο ελληνικό σύλλογο...

Διαβάστε επίσης