Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Δεν τα παρατάμε ποτέ, συνεχίζουμε να μαχόμαστε» (photo)

ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Δεν τα παρατάμε ποτέ, συνεχίζουμε να μαχόμαστε» (photo)
Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου 2020 - 19:19

Ο Ολυμπιακός αν και ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης κόντρα στην Άρσεναλ, τελικά δεν κατάφερε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα.

Το τέρμα του Λακαζέτ «πλήγωσε» τους «ερυθρόλευκους». Όμως κανένας δεν τα παρατάει. Κανένας δεν το βάζει κάτω. Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να είναι μέσα και στους τρεις στόχους του. Και αυτός είναι ένας από τους λόγους που η πίστη στην ομάδα και στις δυνατότητές της ξεχειλίζει.

Ο Πέδρο Μαρτίνς και οι ποδοσφαιριστές του, γνωρίζουν ακριβώς τι πρέπει να κάνουν. Και θα το κάνουν. Τόσο για την Ευρώπη, όσο και για την Ελλάδα.

Γιατί μην ξεχνάμε ότι πλέον όλο το βάρος έχει πέσει στο πολύ σημαντικό ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα την Κυριακή. Οι «ερυθρόλευκοι» με νίκη θα αποσπαστούν από τους Θεσσαλονικείς 5 πόντους. Και έτσι θα κάνουν αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του 45ου πρωταθλήματος.

Μάλιστα, η ίδια η ΠΑΕ Ολυμπιακός, θέλησε να δώσει τον τόνο ενόψει της συνέχειας. Με ανάρτησή της έγραψε το εξής μήνυμα: «Δεν τα παρατάμε ποτέ, συνεχίζουμε να μαχόμαστε για όλους μας τους στόχους».

Δείτε το μήνυμα του Ολυμπιακού:

Διαβάστε επίσης