Ντουντούκα
Μένουμε σπίτι!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Η μεγάλη ευθύνη παικτών και προπονητή

Η μεγάλη ευθύνη παικτών και προπονητή
Σάββατο, 22 Φεβρουαρίου 2020 - 10:20

Μόνο εύκολο δεν είναι το έργο, το οποίο έχουν μπροστά τους, οι ποδοσφαιριστές και ο προπονητής του ΠΑΟΚ. Η ευθύνη, ωστόσο, είναι τεράστια. Κόντρα σε όλη την αμφισβήτηση, από τους αντιπάλους τους, πρέπει να δείξουν γιατί συνθέτουν την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Πρέπει να αποδείξουν, δηλαδή, αυτό που άπαντες γνωρίζουν.

Σε λίγες ημέρες μέσα, ο Πέδρο Μαρτίνς και οι ποδοσφαιριστές του καλούνται να βάλουν στην άκρη ΟΛΑ ΟΣΑ έχουν γίνει μέχρι τώρα. Όλα όσα δεν πήγαν όπως έπρεπε. Όπως για παράδειγμα το ματς της περασμένης Πέμπτης. Ο Ολυμπιακός μπορούσε να πάρει καλό αποτέλεσμα. Δεν ήρθε, προχωράμε. Τώρα, απέναντι σε έναν αντίπαλο, ο οποίος χαίρεται… περισσότερο όταν χάνει ο Ολυμπιακός, παρά όταν κερδίζει ο ίδιος (αναφερόμαστε στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα και όχι καθαρά στον επίσημο ΠΑΟΚ), ο Θρύλος οφείλει να δείξει ξανά… τα δόντια του.

«Ήμασταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο, αλλά όταν είχαμε την μπάλα στα πόδια μας ήμασταν καλύτεροι και πιο επιθετικοί και αυτό συνέβη στο δεύτερο ημίχρονο. Δεχθήκαμε ένα κακό γκολ, αλλά κοιτάζουμε μπροστά, δεν μπορούμε να σταθούμε άλλο σε αυτό το παιχνίδι. Πρέπει να το αφήσουμε πίσω μας και να δούμε το ματς με τον ΠΑΟΚ. Πάμε εκεί να κάνουμε το παιχνίδι μας και να νικήσουμε», φέρεται να είπε ο Πέδρο Μαρτίνς στους ποδοσφαιριστές του, μία ημέρα μετά το ματς με την Άρσεναλ!

Και αυτό οφείλει να κάνει ο Ολυμπιακός. Ακριβώς αυτό. Να κάνει το παιχνίδι του και να νικήσει. Χωρίς άγχος, με πίστη στην ανωτερότητά τους, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού οφείλουν να μπουν στο γήπεδο της Τούμπας και να πάρουν το αποτέλεσμα που θέλουν. Έχουν την ικανότητα, όπως έχουν και την ευθύνη, απέναντι, πρωτίστως, στους κόπους τους, όλη τη σεζόν!

Διαβάστε επίσης