Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Μορ αποκάλυψε ότι είχε τραυματισμό! (photo)

Ο Μορ αποκάλυψε ότι είχε τραυματισμό! (photo)
Σάββατο, 22 Φεβρουαρίου 2020 - 21:34

Εκτός πλάνων για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα είναι ο Εμρέ Μορ, με τον Τούρκο εξτρέμ πάντως, να αποκαλύπτει μέσω ανάρτησής του πως δεν ήταν 100% έτοιμος λόγω τραυματισμού.

«Εύχομαι καλή επιτυχία στην ομάδα αύριο. Είμαι σίγουρος ότι θα επιστρέψει με τους τρεις βαθμούς. Τις τελευταίες εβδομάδες δούλεψα σκληρά για να φτάσω στο 100% της φόρμας μου. Δυστυχώς είχα την ατυχία να έχω ένα τραυματισμό και σύντομα θα είμαι 110% έτοιμος για να βοηθήσω την ομάδα μου», έγραψε ο Μορ στο λογαριασμό του στο Instagram.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο Μορ, όντως, σήμερα δεν μπόρεσε να προπονηθεί κανονικά. Είχε ενοχλήσεις στον προσαγωγό ο Τούρκος εξτρέμ και τέθηκε εκτός πλάνων του Μαρτίνς. Δύσκολα πάντως θα ήταν σε αυτά.

Δείτε και το ποστάρισμά του...

Διαβάστε επίσης

Απάντησε με... πανό drone η Θύρα 7!

Απάντησε με... πανό drone η Θύρα 7!

Τη δική της απάντηση στους οπαδούς του Παναθηναϊκού θέλησε να στείλει η Θύρα 7. Και το έκανε με έναν ξεχωριστό τρόπο, στην Τρίπολη...

«Τσακίστε» στην Τούμπα ΠΑΟΚ και... εξυγίανση!

«Τσακίστε» στην Τούμπα ΠΑΟΚ και... εξυγίανση!

Η μεγάλη ώρα... σχεδόν έφτασε! Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Κυριακή (23/2) το βράδυ (19:30) τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, για το πρωτάθλημα, με στόχο τη νίκη και μόνο! Κόντρα σε όλους και σε όλα...