Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νέες αναφορές των Αιγύπτιων στον Χασάν!

Νέες αναφορές των Αιγύπτιων στον Χασάν!
Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου 2020 - 12:26

Ο Αχμέντ Χασάν πήρε τις... ανάσες του, αφού δεν είναι δηλωμένος στη λίστα της UEFA, για τα ματς του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ, στο Europa League. Ο Αιγύπτιος φορ, όμως, επέστρεψε στις «ερυθρόλευκες» αποστολές, απέναντι στον ΠΑΟΚ. Με τον «Φαραώ» να βρίσκεται κανονικά σήμερα (23/2) στην Τούμπα, για το ντέρμπι κορυφής του πρωταθλήματος της Super League 1. Και, μάλιστα, να διεκδικεί και θέση στο αρχικό σχήμα...

Τα αιγυπτιακά Μέσα, λοιπόν, συνεχίζουν να ασχολούνται μαζί του! Με τις επιδόσεις του στο Λιμάνι, μετά την επιστροφή του.

Η «youm7» έγραψε χαρακτηριστικά: «Ο Χασάν επιδιώκει να οδηγήσει τον Ολυμπιακό στην επιτεύξη της τέταρτης διαδοχικής νίκης στο ελληνικό πρωτάθλημα, για να ενισχύσει το πλεονέκτημα του και να διευρύνει την διαφορά του από τον ΠΑΟΚ στους πέντε βαθμούς! Βρίσκεται, άλλωστε, σε εξαιρετική κατάσταση, με την ομάδα του Ολυμπιακού, αφού σκόραρε σε τρια διαδοχικά παιχνίδια, με Ατρόμητο και Πανιώνιο στο πρωτάθλημα και την Λαμία στο Κύπελλο».

Υπενθυμίζεται, πως στον Θρύλο, μαζί και με τα περσινά του στατιστικά, ο Χασάν σκοράρει ένα γκολ ανά 110 αγωνιστικά λεπτά, μετρώντας συνολικά 18, σε 37 ματς!

Διαβάστε επίσης