Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τα… χρειάστηκε αλλά στο τέλος κέρδισε η Άρσεναλ

Τα… χρειάστηκε αλλά στο τέλος κέρδισε η Άρσεναλ
Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου 2020 - 20:45

Μια ακόμα νίκη, τη δεύτερη διαδοχική στο πρωτάθλημα της Premier League πήρε η Άρσεναλ. Οι «κανονιέρηδες» στην τελευταία τους αναμέτρηση πριν τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό στο Λονδίνο, επικράτησαν με 3-2 της Έβερτον για την 27η αγωνιστική.

Με την έναρξη του ματς οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που μπήκαν καλύτερα. Πριν καν κυλήσουν δύο λεπτά στο ματς ο Κάλβερτ-Λιούιν άνοιξε το σκορ για την Έβερτον με ψαλιδάκι μέσα από την μικρή περιοχή. Όμως οι γηπεδούχοι είχαν απάντηση. Στο 27’ ο Σάκα έκανε τη σέντρα, με τον Ενκετιά να πλασάρει από κοντά με πλασέ για το 1-1.

Στο 33’ οι «κανονιέρηδες» γύρισαν ανάποδα το ματς. Ο Ομπαμεγιάνκ βρέθηκε μέσα στην περιοχή και με πλασέ έκανε το 2-1. Εντούτοις, δεν το χάρηκε πολύ, καθώς στο 45’+4' ο Ρισάρλισον εκμεταλλεύτηκε το τραγικό λάθος του Λένο και ισοφάρισε σε 2-2.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Ομπαμεγιάνγκ έβαλε και πάλι μπροστά τους «κανονιέρηδες» με κεφαλιά (46').

Το φινάλε ήταν δραματικό, με τους γηπεδούχους να έχουν δοκάρι στο 87’ με τον Ενκετιά και την Έβερτον να αγγίζει το 3-3 στις καθυστερήσεις, αλλά η κεφαλιά του Κάλβερτ-Λιούιν έφυγε δίπλα από το δοκάρι.

Διαβάστε επίσης

Άλλο ματς βλέπουν…

Άλλο ματς βλέπουν…

Μας είπαν από το PAOK TV ότι με την εικόνα των ομάδων είναι πιο ευχαριστημένος ο Ολυμπιακός, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» ήταν αυτοί που είχαν τις φάσεις για να σκοράρουν.