Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ! Πρωτάθλημα ΞΑΝΑ στον ΠΕΙΡΑΙΑ!

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ! Πρωτάθλημα ΞΑΝΑ στον ΠΕΙΡΑΙΑ!
Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου 2020 - 23:57

Νίκη… τίτλου! Και ας μην έχει κριθεί ακόμη, στο 100%. Και ας μην έχει ολοκληρωθεί ο δρόμος… Και ας έχει ακόμη… λίγο! Ο Ολυμπιακός είναι αγκαλιά με το 45ο. Το πιο γλυκό. Το πιο παλικαρίσιο. Το πιο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ πρωτάθλημα όλων των εποχών! Κόντρα στην εξυγίανση, κόντρα στην καταφανή στέρηση νικών, τις οποίες εδικαιούτο, κόντρα στο VAR που… δουλεύει… μανιωδώς εις βάρος του! Ο Ολυμπιακός ΑΥΤΟΣ αξίζει να πάρει αυτό τον τίτλο! Απλώς και μόνο, γιατί είναι ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ!

Το έχει δείξει σχεδόν σε όλα τα ματς φέτος. Ακόμη και σε αυτά που δεν κέρδισε, ήταν καλός. Και σε ορισμένα εξ αυτών δεν κέρδισε, γιατί… δεν του το επέτρεψαν. Αυτοί οι παίκτες, όμως, αυτή η ομάδα, δεν γίνεται να μην καταφέρει να φτάσει σε αυτό το πρωτάθλημα! Το αγκαλιάζει, το ακουμπά και… ξέρει καλά τη γεύση του! Αν υπάρχει μία ομάδα, στο ελληνικό ποδόσφαιρο, η οποία ξέρει από τίτλους, αυτή είναι ο Ολυμπιακός!

Έχει λίγο ακόμη. Ένα μικρό κομμάτι έχει μείνει. Δεν έχει μείνει πολύ… Ο Ολυμπιακός μπαίνει για το τελευταίο σπριντ. Τα play offs. Με σημαντική διαφορά, την οποία οφείλει να κρατήσει και την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας, απέναντι στον Παναιτωλικό. Εύκολο, φαντάζει το έργο, αλλά στο ελληνικό ποδόσφαιρο της… εξυγίανσης, της πολυιδιοκτησίας και των… τροπολογιών, τίποτα δεν «χαρίζεται» στον Θρύλο. Οι ποδοσφαιριστές του Μαρτίνς θα πρέπει να συνεχίσουν, μέχρι το τέλος, με το πόδι στο «γκάζι», για να τελειώσουν τη δουλειά που οι ίδιοι έχουν κάνει, όλη τη σεζόν!

Το πιο γλυκό πρωτάθλημα, όλων των εποχών, το πρωτάθλημα στα χρόνια της… εξυγίανσης… Το 45ο!

Διαβάστε επίσης