Ντουντούκα
Μένουμε σπίτι!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ψιτ, σας βλέπουν (ΠΑΟΚ και Ξάνθη)!

Ψιτ, σας βλέπουν (ΠΑΟΚ και Ξάνθη)!
Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2020 - 22:47

Ερχεται το μεγάλο ντέρμπι της χρονιάς, Ξάνθη-ΠΑΟΚ, άσχετα αν η αστυνομία ζήτησε αναβολή λόγω καρναβαλιού και όχι λόγω πολυϊδιοκτησίας. Πρόκειται για το ντέρμπι που κελαηδούν... τρία πουλάκια (που κάθονταν, σύμφωνα με το γνωστό ρητό). Τσίου, τσίου, τσίου...

Για να σοβαρευτούμε, επειδή τους βλέπουμε! ΠΑΟΚ και Ξάνθη, μπορεί και να μην θέλουν, όμως δεν μπορούν να κρυφτούν:

1)Με ανακοίνωσή της η Θρακιώτικη ΠΑΕ, μετά τη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας, αναφέρει ότι θα βγουν 1.700 εισιτήρια μόνο για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ (τσίου, τσίου, τσίου)! Και όσοι νομίζετε ότι κάνουμε πλάκα, αντιγράφουμε την ανακοίνωση: «Πέρα των συγκεκριμένων αυτών εισιτηρίων, η ΠΑΕ Ξάνθη δεν θα εκδώσει κανένα άλλο εισιτήριο, ούτε για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, ούτε για τους φιλάθλους της Ξάνθης.

Οι φίλοι – μέλη της Ξάνθης θα εισέλθουν στο γήπεδο προσκομίζοντας την κάρτα μέλους όπως και την αστυνομική τους ταυτότητα. Δηλαδή, θα υπάρξει ταυτοπροσωπία.

Δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε κανένα φίλο της Ξάνθης εάν δεν επιδείξει κατά την είσοδό του την αστυνομική του ταυτότητα, όπως και την κάρτα μέλους του».

Επιβάλλεται ο ανιψιός, ο Καλπαζίδης, να πάρει θέση εδώ και τώρα!

2)Στην εκδίκαση της υπόθεσης της πολυϊδιοκτησίας των ΠΑΟΚ και Ξάνθης, ο δικηγόρος της Ξάνθης κ. Δετσαρίδης ανέφερε ότι «δεν έχουμε ελπίδες για πλέι οφ», αν και θεωρητικά έχει! Αν νικήσει τον ΠΑΟΚ (τσίου, τσίου, τσίου).

Οταν ο δικηγόρος του Ολυμπιακού Δημήτρης Καρπετόπουλος παρατήρησε «δηλαδή μας λέτε ότι θα χάσετε την τελευταία αγωνιστική;», αυτός τον... αντέκρουσε (τσίου, τσίου, τσίου!) ότι πουλάει οπαδιλίκι!

Από την πλευρά του ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας παρατήρησε: «Την Κυριακή παίζει Ξάνθη-ΠΑΟΚ. Άκουσα προηγουμένως τον δικηγόρο της Ξάνθης να λέει ότι δεν έχει καμία πιθανότητα να παίξει στα πλέι οφ. Προεξοφλεί ότι θα χάσει. Που θα χάσει η Ξάνθη, γιατί το γνωρίζουμε όσοι είμαστε παροικούντες στην Ιερουσαλήμ»...

Ο ανιψιός θα πάρει θέση για όλα αυτά;

Τσίου, τσίου, τσίου...

Διαβάστε επίσης