Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έκανε το αυτονόητο!

Έκανε το αυτονόητο!
Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2020 - 15:57

Ο Ολυμπιακός είναι ένας σοβαρός Σύλλογος, με ισχυρή Διοίκηση, η οποία είναι πάντα παρούσα, για να υπερασπιστεί το συμφέρον των ποδοσφαιριστών και του προπονητή, στη «μάχη» που δίνουν εκείνοι, για να κατακτήσουν τους στόχους της ομάδας. Οι «ερυθρόλευκοι» είναι τυχεροί, υπό αυτή την έννοια και παίρνοντας ώθηση, από τη στήριξη αυτή, την οποία απολαμβάνουν, τα δίνουν όλα στο γήπεδο.

Μπροστά στο φάσμα μίας νέας αποτυχίας, του ποδοσφαίρου της «εξυγίανσης» του… «δικού μας ανθρώπου», Βαγγέλη Γραμμένου και του… μπροστάρη της… εξυγίανσης, ΠΑΟΚ, υπεγράφη σήμερα Τρίτη, ένα μνημόνιο, για να… σωθεί το ελληνικό ποδόσφαιρο! Και με βάση αυτό, ο Ολυμπιακός έκανε, στο ΔΣ της Super League, το… αυτονόητο!

Την ώρα που η ελληνική κυβέρνηση και οι FIFA-UEFA συζητούσαν, μεταξύ άλλων, για να μείνει η διαιτησία σε… ξένα χέρια, έρχεται ο Ολυμπιακός και ζητάει να μείνουν… ανενεργά, όλα τα… εργαλεία του… συνεργείου, ώστε να παιχτούν τα πλέι όφ 50αρίσια! Όπως πρέπει, δηλαδή!

Διαβάστε επίσης

ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Ξένοι διαιτητές παντού!»

ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Ξένοι διαιτητές παντού!»

Δυναμική παρέμβαση Θρύλου στο ΔΣ της Λίγκας, για να γίνει αίτημα στην ΚΕΔ για ξένους διαιτητές στο χορτάρι και στο VAR τόσο στα πλέι οφ όσο και στους ημιτελικούς Κυπέλλου!