Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο... οιωνός πρόκρισης του Θρύλου επί της Άρσεναλ!

Ο... οιωνός πρόκρισης του Θρύλου επί της Άρσεναλ!
Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2020 - 21:54
Αρθρογράφος: Γιώργος Ουσταμανωλάκης
ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΥΣΤΑΜΑΝΩΛΑΚΗΣ

Σε... ρυθμούς Europa League βρίσκονται άπαντες στον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίζουν την προετοιμασία τους για τη μεγάλη ρεβάνς κόντρα στην Άρσεναλ. Με την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς να θέλει να σκοράρει πάση θυσία, προκειμένου να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League!

Αν καθίσει κάποιος να δει τα εκτός έδρας ματς του Ολυμπιακού τη φετινή χρονιά στην Ευρώπη και τα εντός της Άρσεναλ, μπορεί να καταλάβει ότι υπάρχει... οιωνός πρόκρισης!

Και αυτό, γιατί μέχρι στιγμής, η ομάδα του Μαρτίνς έχει δώσει έξι αγώνες μακριά από το «Γ. Καραϊσκάκης», τόσο στην προκριματική φάση, όσο και στους ομίλους του Champions League.

Ο Θρύλος δεν έχει καταφέρει να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα μόλις σε δύο από τα έξι ματς... Σε αυτό κόντρα στη Βικτόρια Πλεζν (0-0), που ήταν και το πρώτο του στη σεζόν, αλλά και σε αυτό κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου (2-0) στην Γερμανία.

Από την άλλη, η Άρσεναλ έχει αγωνιστεί σε τρία εντός έδρας ματς στην Ευρώπη. Όλα, στη διοργάνωση του Europa League...

Οι «κανονιέρηδες» έχουν καταφέρει να μην δεχθούν τέρμα μόνο στο ένα από αυτά! Στη νίκη τους με 4-0 κόντρα στην Σταντάρ Λιέγης... Στα υπόλοιπα δύο, όχι απλά έχουν δεχθεί τέρμα, αλλά, μάλιστα, έχουν... φάει από δύο. Κόντρα στην Γκιμαράες, πήραν αγχωτική νίκη με 3-2, ενώ ηττήθηκαν με 1-2 από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης!

Βλέπουμε, λοιπόν, ότι αν η στατιστική... μείνει ως έχει, ο Ολυμπιακός θα βρει γκολ και σε αυτό το ματς! Κάτι που, φυσικά, θα του δώσει περισσότερες πιθανότητες, προκειμένου να κάνει την ανατροπή και την πρόκριση για την επόμενη φάση του Europa League...

Πάμε, Θρύλε!

Διαβάστε επίσης

«Σαρώνει» ο Τσούμιτς στην Σερβία!

«Σαρώνει» ο Τσούμιτς στην Σερβία!

Ο 21χρονος εξτρέμ, δανεικός από τον Ολυμπιακό στην Ραντνίτσκι Νις, βρίσκεται στα... πάνω του, πραγματοποιώντας φοβερές εμφανίσεις! MVP της 22ης αγωνιστική της Super Lige…