Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

1+1 κοινά στοιχεία!

1+1 κοινά στοιχεία!
Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2020 - 23:38

Περίπου 4,5 χρόνια πέρασαν από τότε που ο Ολυμπιακός θριάμβευσε στο Emirates Stadium με 3-2, χάρη σε εκείνο το γκολ του Φινμπόγκασον και έγραψε ιστορία! Έχουν περάσει περίπου 4,5 χρόνια και πολλά, πολλά πράγματα έχουν αλλάξει, από το τότε, μέχρι το τώρα… Δύο όμως, παραμένουν κοινά. Για την ακρίβεια… 1+1.

Παρών είναι, εκ νέου, ο Ομάρ Ελαμπντελαουί, όπως και τότε. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού είχε παίξει στο μυθικό 2-3 και είχε συμβάλει ώστε να έρθει αυτή η τεράστια επιτυχία! Ο Ομάρ σίγουρα θέλει και ονειρεύεται κάτι ανάλογο και το βράδυ της Πέμπτης!

Παρών είναι, όμως, και Πορτογάλος προπονητής στον πάγκο! Τότε ήταν ο Μάρκο Σίλβα, ο οποίος καθόταν στην άκρη του πάγκο και έδινε οδηγίες, για να έρθει το 2-3 αυτό. Τώρα είναι ο συμπατριώτης του, Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος μετά από όσα έχει πετύχει ήδη, με τον Ολυμπιακό, ονειρεύεται μία ακόμη μεγάλη επιτυχία!

Παραλίγο τα… κοινά στοιχεία θα ήταν… 3+1! Παρόντες θα μπορούσαν να είναι και οι… Κασάμι (ο Ολυμπιακός κοίταξε την περίπτωσή του προσφάτως) και Φορτούνης. Αμφότεροι είχαν παίξει το 2015, στο ματς που θριάμβευσε ο Ολυμπιακός, αλλά δεν είναι και «σήμερα» εδώ.

Διαβάστε επίσης

Είναι έτοιμος!

Είναι έτοιμος!

Ο Ραντζέλοβιτς περιμένει -και πάλι- το χρίσμα του Πέδρο Μαρτίνς.